Citace Původně odeslal mokus
To je pravda; obchody jako datart&spol to mivaj podle marze konkretni firmy (treba LG, ze?) a pak to vychvali az nekam do nebe...

EDIT: 2MaWa: Jeste si u toho samsungu vyzkousej prepnuti do 4:3, treba LG ma pak na bocich obrazu sede pruhy (coz mne dost s.re <- frajerka ma doma plazmu LG)...

EDIT2: ted to vypada, ze jsem nejak zaujatej proti jedny znacce, ale mne proste vadi kdyz do mne prodavac cosi huci i kdyz vidim jasnej opak... plati o lcd, plazmy LG s faroudja cipem maj az na ty sedy pruhy super obraz...
no je pravda, ze druha nejlepsi TV co jsem tam videl byla najaka tusim 40" nebo 42" plazma od LG...obraz perfektni, design taky usel, ale kdyz jsem se dival zblizka tak z metru (ja vim, to se fakt na plazmu nekouka ) tak mi prislo, ze nektere casti obrazovky se vykreslovaly pomaleji nez jine...nevim, jak to lepe popsat...nebyl to ani horizontalni, ani vertikalni "zpomaleny" pruh, spis takove ctverce, na kterych se ten obraz na chvili zpomalil a pak najednou skokove dohnal zbytek...mozna nejaka vada konkretniho kusu, protoze si myslim, ze to opravdu neni normalni...