Citace Původně odeslal SonnY
No tak ten Top Secret je "nezohnatelny". Zatial co som prebehol klasicke downloadovske weby tak som niake potahat. Vraj Abi-Coder je celkom dobry tak uvidim.
Ak mate niekto typ na lepsi soft ktory vytvara samorozbalovacie balicky s rijndael/aes256 algoritmom tak napiste.
Warez tu nemáme rádi... Já bych to zašifroval WinRARem, jak ti tady už někdo psal, používán je AES-128, což by ti snad mělo stačit, ne?

Inak som si vsimol ze je tu aj algoritmus blowfish 448 bit je lepsi ako rijndael? V jednom pripade som videl aj tripple blowfish 2048 od ceskeho vyrobcu.
Ty připravuješ vládní spiknutí, nebo proč tě zajímá tak extrémně kvalitní šifrování? Myslím že pro normální použití je úplně jedno, který z těchto algoritmů použiješ, jsou bezpečné až až.

Q: Existuje niaky soft ktory zakryptuje celi hdd tak ze ak by mi niekto lopol disk a chcel by sa nanho dostat tak by to proste neslo? Nemam na mysli klasicky virtualny disk do ktorteho sa ukladaku zakryptovane data ale ze by z toho disku neslo proste vobec nic citat(javil by sa npar ako prazdny alebo take daco). Je take nieco?
Ano, existuje. Třeba PGP Desktop. Tady o něm psal nadčlověk.