Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Jejda, uz to neres Jasne, ze tomu rozumim, je to logicke. Nehlede na to, ze proste prispevek s nejakym upozornenim na neco (=kritika), je mnohem cenejsi jak komentar typu, je to hezke. Tedy samozrejme, ze nekdy se proste neda nez chvalit, ale zas aby z toho nekdo nemel hobby, ze jen chvali, a kdyz se mu nelibi, tak radsi nic. No pisu uz tu kraviny..

btw: aby ostatni byli v obraze s tominkem jsme v spojeni pres ICQ, tedy prevazne tam jsme si to probrali (lepsi vyraz nez vyrikali, imho)

vtak sa mi paci v malom, ale jakmile si ho dam na "full size" tak sa mi prestava pacit, pretoze posobi relativne umelo kvoli divnemu pocitu z neostrosti plaze a tak (ked si to dam na 50% tak uz sa mi to zase paci) vsetko vramci "IMHO"
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

MadCap, dik zajimavej nazor. Mam takovejch fotek vice naposledy treba prave ten majak z Beachy Head, je to zvlastni no. I kdyz tahle s ptakem se mi libi i full. Jinak uz jsem asi psal, ale rozostrene pozadi je zpusobene bokehem, ostreno je na ptaka.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání