Jop nevidel som ze je tu thread. Mno nic nie je stratene este sa nieco riesi...ak mozem naozaj vyriesim co sa da. Ak mam skladom a reklamaciu vidim ako opodstatnenu menim kus za kus. Ti co u mna nieco reklamovali to vedia.Doteraz som mal 5 reklamovanych DFI zatial kazda jedna vybavena kladne a vcas.
Problem bol u teba v tom ze naozaj si nemal davat hoc aj po neuspesnom update BIOSU ktory som ti odporucal vratit na povodny (viem ako to chodi tak preto) ziadnej firme v BA prepalovat chip. To je proste zasah do dosky...pri doske si mal navod na jednu A4 dost detailny na to aby si sa z toho dozvedel ze takymto zasahom a este neuspesnym stracas moznost reklamacie resp. nie reklamacie (ty tu dosku ku mne predajcovi poslat mozes stale) ale proste doska strati zaruku kvoli HW uprave.
V servise nie su slepi technici a ja som si ten naozaj svinsky vyberany cip BIOSU vsimol ihned (rohy su riadne poskriabane a osuchane). Ako moze nejaky idiot vyberat cip BIOSU bez spec. kliesti (ktore su INSO v baleni DFI) tak to naozaj nechapem a ani nepochopim.
- - - -
Markoff: takze do buducna pre vsetkych - ak je to v zaruke a nejde to, poslite to na reklamaciu, predajcovi nehovorte vobec co ste robili, je ho potom prd, ma si na to dojst sam.
Mno to zalezi dost od reklamacnych podmienok nakolko ja sa snazim prebrat problemy najprv cez ICQ (a divil by sa kolko ludi by poslalo na reklamaciu nieco co reklamacia nie je - proste chyba u nich, ktoru vyriesim po ICQ).
- - - -
Jedina vec, ktora tu bola problemom je ta, ze si BIOS dal INSO prepalit rovno do firmy v BA, ktora s tym pracovala prasacky. Keby stopy viditelne neboli nemas problem, takto problem mas, ale stale je v rieseni, vsak vyjadrenie ako aj dosku si stale nedostal.
Ako som pisal v uvode problem sa este riesi a kedze sa snazim aj v naozaj nemoznych veciach pomoct co sa tyka reklamacii.
- - - -
Este dodatok INSO ked si mal problemy so zdrojom isiel kus za kus a mal si to vybavene rychlo a bezproblemovo, takze reci o nejakej neochote riesit nie su na mieste.