Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Jak přetaktovat Opteron 144 na DFI LanParty UT nF3 Ultra-D

Standardní Jak přetaktovat Opteron 144 na DFI LanParty UT nF3 Ultra-D

Nema tu nekdo kombinaci zakladni deska DFI LanParty UT nF3 Ultra-D a procesor Opteron 144? Potřebuji sehnat návod krok po kroku na přetaktování Opterona na této desce, nejlépe s fotkama. Vůbec nevím co mám dělat, kdyby si někdo dal tu práci a pomohl mi , byl bych rád.
    Díky

Standardní Re: Jak přetaktovat Opteron 144 na DFI LanParty UT nF3 Ultra-D

Citace Původně odeslal Painkiller.cze
    Nema tu nekdo kombinaci zakladni deska DFI LanParty UT nF3 Ultra-D a procesor Opteron 144? Potřebuji sehnat návod krok po kroku na přetaktování Opterona na této desce, nejlépe s fotkama. Vůbec nevím co mám dělat, kdyby si někdo dal tu práci a pomohl mi , byl bych rád.
    Díky
    toto ti tady psat fakt nikdo nebude-mas tady nekolik thredu o taktovani a hlavne FAQ, takze tady si vse muzes najit-taky ti pomuze gombík HLEDAT!

ps: mel sem jsem stejnou desku i stejny procik jako ty a OC slo fakt paradne-nic slozityho to nebylo, ale desku uz nemam, takze bohuzel neporadim

Nenašel jsem nic co by mi pomohlo. Nemám čas se tu probírat tunama textu. Potřebuju krátkej a stručnej návod co a kde mám nastavit, nic víc. To jsem tu jediný s tímhle problémem?

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

si tu novy tak si laskavo precitaj FAQ !!!Nemysli si ze ti tu niekto bude robit podrobny navod a este k tomu aj fotky.myslim ze ked nevies zakladne veci tak by som na tvojom mieste netaktoval nemusi to dopadnut dobre.Takze moja rada precitaj si zopar dredov o takteni.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

skus si pozret aj toto http://www.pretaktovanie.sk/modules....1127060130&p=1
    lebo vazne je toho aj tu na fore dost aj na nete, len treba trocha pohladat
    AMD Opteron 144, DFI LP UT nF4 Ultra-D, 1GB Corsair 400MHz, MSI GeForce 6600GT, 250GB WD2500KS SATAII Caviar SE16, NEC DVD_RW ND 4551A, Enermax Noisetaker 485W, Thermaltake WinGoV7000A

pokud tomu nerozumis tak se do toho nepoustej.... a pokud tomu neporozumis sam tak mas smulu... je tu fakt plno threadu.. musi se jenom chtit
    CPU X2 4200+@2.92Ghz 1.375V Toledo + AC Freezer64 PRO MB ASUS A8N-E RAM 4x512 500 3-4-4-7-2T@450 VGA HIS X1800GTO@XT iceQ3@720/1480ZDROJ Seasonic SS-600HT 600W STORAGE Hitachi T7k250 250GB + 7K250 160GB@AAM SOUND CREATIVE X-Fi X-Treme Music + P580 5.1 DVD-RW LG GSA-H42L MONITOR Samsung 22" 2232BW MOUSE Mx310 500Hz MOD NET Hlucin.net WiFi 5Ghz 10MB/2MB/10ms/NO FUP

presne tuhle kombinaci mam ale zatim default...nechce se mi ted s tim babrat...a taky zatim neni duvod...snad pres/po prazdninach...
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Nemám čas se tu probírat tunama textu. Potřebuju krátkej a stručnej návod co a kde mám nastavit, nic víc.
    My zase nemame cas sestavovat nejake podrobne navody i s fotkami pro amatery, kteri ani nejsou schopni vyvinout trosku vlastni iniciativy.

To jsem tu jediný s tímhle problémem?
    V to pevne doufam. Ostatni maji alespon snahu nejdriv si neco precist sami a maximalne se ptaji na detaily, ktere jim nejsou jasne...

... mISHA
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DFI LanParty NF4 serie - FAQ'n'Guides UP 20/7
    Založil Shair v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 39
    Poslední příspěvek: 22.11.2007, 09:08
  2. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45

Pravidla přispívání