Citace Původně odeslal Aliencz
No teda ...... pánové, to byla ironie, (předpokládal jsem, že vidinu nutnosti dvojitého AGP nesežere nikdo) protože MATRIXOVY rady mi připadly prostě úsměvné, asi jako když ve značkovém servisu neznalí zákazník poradí "a pane, máte tam benzín" .... Dobrý no. Tak polopatě:

Jsem elektrikář a zkušený uživatel a kontrlola kabeláže a konektorů je základní věc, kterou při své letité praxi z běžnými PC dělám pravidelně. Prostě je to rada pro úplného začátečníka. OK, respektuji.

Znovu prosím o stejné, nemám v okolí žádného známého, ktrý by měl lepší zdroj než NONAME 300-350W v ceně tak max do 500,- ani někoho, kdo by měl kartu s přídavným napájením. Prostě jen zdroje v nejlevnějších kupovaných CASE. Kdybych měl někoho, určitě bych Vás tu neobtěžoval s tak snadnou pomocí.

Touto cestou tedy prosím nějakého Brňáka, který má doma ve svém miláčkovi opravdu pořádný, kvalitní, alespoň 400W zdroj, na kterém bych mohl ověřit, že karta možná není poškozená, ale jen nemá správné napájení.
No to je LOLec chlape
Jinak pomoct nemuzu, jednak mam 350 Eurocase-Fortron a druhak v Praze.. sorry (ale prislo mi to divny)