Neviem co sposobuje mrznutie na tejto doske. CPU je Winchester 3200+, ram je 4x256 MB A-DATA 400 MHz. Grafika je X800GTO2 . Vsetko je na default. PC zamrzne hocikedy, ale hlavne pri spusteni 3dmark05, 3dmark03 prebehne v pohode. Zamrzlo to aj napr. pri instalacii Acrobat readeru 6.0, pri instalacii quicktime, ... Testoval som to cez prime95 asi hodinku, vsetko v pohode, speedfan hlasi normalne voltaze, teplota CPU neprekroci 45 stupnov. Teplota GPU je pri hladani artefaktov v ati tray tools okolo 80 stupnov. Testoval som aj ramky cez memtest86+. Zdroj je bohuzial mercury 380W, ale ten by to mohol uvladat, ak nie je vadny. Win je XP Pro SP2(nova instalacia), drivers som dnes stiahol posledne zo stranky MSI(na dosku) a driver na grafiku je catalyst 6.5 with CP. Skusil som aj prihulit VCPU +3.3% a ramky dat na 2.75V. Nepomohlo. Idem este vyskusat hodit novy bios, len sa bojim, ze sa mi to sekne pri nahravani biosu a som v ... Seklo sa to aj pri bootovani win. Neviem, ci bude vadna doska, alebo zdroj. Ak mal niekto podobne problemy a vyriesil to, prosim o radu...
Diky moc