Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal DeeKay
"trochu" mi tam chybi SPECviewperf
Preco ? vsak to bol test na CPU a nie VGA.
3DMark2001, UT2003 jsou čistě testy CPU, viď. Ještě chvilku to potrvá, než pochopíš, že na THW netestují objektivně.
Dakujem ze si mi to objasnil. Sice som si to aj myslel ked som tam videl ako chvalili nove AMD procesory ale po tvojom prispevku uz mam jasno ze nie su vobec objektivni
Nejsou objektivní. Skusím ti to vysvětlit, ale asi to bude marné. Když se trochu podíváš na skladbu testů, jsou pečlivě vybírány. V dřívější době byly v testech na THW i jine benchmarky. Ty se od jiste doby ztratily. Nápověda - jsou to benchmarky, v kterých ze vždy na prvních místech zelenilo. A ještě dodatek - Barton 3000+ má real frekvenci 2166MHz, nepodporuje SSE2. Takže dost dobře nemůže podávat výborné výsledky v pečlivě vybraných benchmarcích s podporou SSE2, popřípadě zkorumpovaných, jako je SysMark2002 (téměř všechny jiné servery od testování SysMarkem2002 upustily, kvůli zabudovaným zmyčkám zvýhodňujícím P4), zato v běžných, jako 3DMark2001 UT2003, Lame 3.93 a spoustě jiných podává stejné výsledky jako P4/3,06GHz s HT a podporou RDRAM. BTW - mám TBreda 1700+ @2067MHz a neuvažuju o tom, že bych potřeboval větší výkon.