Citace Původně odeslal Skrew
Ja mam taky T-breda a nez jsem tuhle desku prodal (vcera tak jsem taky zkousel 166 MHz. Myslim ze jsem to prepinal ze 147 a fungovalo to bez problemu. 150 nepotrebujes, CpuFsb delic nastavit zvladne. Je tady ale problem, ze kdyz ti ten komp spadne, tak ho musis proste vypnout a zapnout. Tlacitko reset nepomuze Tak jsem tuhle desku i s Duronkem750 (stabilne na 7x147 pri necelych 2V za 2 tisice prodal a za 2750 jsem si koupil KT3V od MSI. S K7S5A jsem byl spokojeny, ale dokud SiS nenabidne desku co umi Fsb 166, tak proste nema sanci...
Me pripada ze kazdej ten BIOS od Cheepa se v tomhle chova trochu jinak. Jinak s tim resetem mi to dela taky, kdyz mi to na 166 vytuhne, tak musim vypnout vypinacem na trafu.

Jinak uvedomte si ze K7S5A tady bude uz dva roky a je obdivuhodny ze v ni jdou naplno pouzit procesory o kterejch v ty dobe nebylo ani vidu ani slechu. Tech omezene funkcnich 166 FSB je uz sam o sobe malej zazrak. V ty dobe se prechazelo ze 100 na 133. Doba tyhle desky uz je proste pryc, nic nevydrzi vecne, ale tahle deska se k tomu hodne priblizila.