Výsledky 1 až 25 z 138

Téma: :: KDE KOUPIT ... tipy, weby, obchody! ::

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: :: KDE KOUPIT ... tipy, weby, obchody! ::

materiál s takovouto perforací už sháním skoro rok. Obeslal jsem x desítek firem, které dělají perforace, ale tohle ti prostě česká firma neudělá...známý mi to nakonec udělal na razníku, ale tam je min. 7mm perforace, což je hrozně moc, teda pro mě.

Jinak ten MeshX od ACryanu není s takovouto perforací...díry jsou kulaté, Honza má na casemoddingu špatný popis.

Pokud by jsi objednával z MNpctechu, tak bych se klidně přidal, protože bych ho bral taky...

Angličtina sice není můj obor, ale pokud jsem to pochopil dobře, tak stejně přes jejich shop to objednat nejde - je nutné je kontaktovat přímo.
    Krom toho i kvůli poštovnému a proclení se toho nemám chuť pouštět.

Muselo by se nás sejít víc a podělit se o náklady, klidně bych 2-3 pláty vzal.

PS: Ještě mě napadlo nechat to vyřezat na laseru, ale to má smysl jenom u malýho kousku, i tak bych se asi nedoplatil...
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

A už sem tady zase...

Sháním napájecí S-ATA konektory, ideálně v různých barvách, ale SAMOSTATNĚ, tj. ne v nějaké mod. sadě.

Co se týká klasických černých, ten jsem našel jen na casemoddingu za 26/kus. Je to celkem dost, ale když nenajdu nic lepšího...

V GME i GESu na mě koukali dost zděšeně, ví někdo kde se ještě poptat ?
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Exclamation Re: :: KDE KOUPIT ... tipy, weby, obchody! ::

kde mam sehnat analogovy VU metr dejte rovnou odkaz na produkt

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 5 uživatelů. (0 registrovaných a 5 anonymních)

Pravidla přispívání