Citace Původně odeslal Lord Owl
Please lidičky. Když jsem koupil tuhle desku (někdy v únoru 06) tak jsem netušil co to beru za z......da.

1)Deska defaultně nadetekovala můj Athlon 1,7XP jako 1,1 Ghz.
2)Integrovaná síťovka Marwell Yukon mi při vzdálenosti od uzlu vypadává (10.patro).
3)USB 2,0 mi jede jako 1,1, protože prý nemám Win XP SP1. Ale prý ani ten SP1 nepomůže jsem četl někde na netu.

Procák mi kámoš musel nadefinovat v biose manuálně a jelikož jsem se mu díval ne zrovna pozorně přes rameno ,tak už si nepamatuju jak to nastavení bylo.
Ona ta deska zrovna dneska se rozhodla vrátit si celej bios do defaultu (sama , ta kurwa jedna)
Please, kolik se na Athlona XP nastavuje Multipl., FSB, Voltage, tak abych z něho měl alespoň původní stroj, tedy Athlon 1,7 XP

Případně se chystám ji reklamovat, páč už mě ......... Už kvůli té síťovce by to mělo jít, ale je i to detekování procáku důvod k reklamaci ??
Díky

1) Nastavit FSB na 133Mhz a multiplikator a voltaz na auto.
2) Mam kabel cca 25m a zadny problem,nemuze byt problem v protistrane nebo v kvalite LAN kabelu?
3) XP SP2 a nemam zadny problem, je potreba v BIOSu USB nastavit na HighSpeed (480Mbps) ne na FullSpeed(12Mbps - USB 1.1).

Detekce CPU neni podle me duvod k reklamaci, ta sitovka nevim nevim, to bych spis rekl,ze to boudou svadet na nekvalitkni kabelaz atd... Na to resetovani CMOS by mel pomoct posledni BIOS,u starsi verze se me to taky obcas stalo,ale ta posledni bety uz je OK...