Výsledky 1 až 25 z 263

Téma: vase OSOBNI zkusenosti s LCDs 19"+

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    298

Standardní Re: vase OSOBNI zkusenosti s LCDs 19"+

Citace Původně odeslal MK2
    z casti mas pravdu, ale ludia co su fajnsmekri na farby ako ja, si radsej vychutnaju krasne farby na MVA alebo PVA panely, nehovoriac o ISPN paneloch ako novy NEC. Urcite by som taketo panely bral radsej ako vyborny TN panel.
    ano to je samozrejmy.. ja uz bych taky do Tn panelu nesel.. dyz sem videl co mi to udelalo s renderem ze 3dstudia kerej je diky praci s prostorem a svetlem plnej gradientu
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

mam19" LG L1970HR-BF (2ms GtG)-TN technologia- ma vadny cerveny subpixel-ale je viditelny iba velmi malo, - farby ,dizajn OK, mne slo predovsetkym o rychlost a tam neviem...u SH3 sa pri prudkom otoceni pohladu objavi trhanie,ale u HL2 Ep. one je takmer nepostrehnutelne, v strategii Codename PAnzer je pri rolovami rozmazanie skoro nepostrehnutelne- vsetko v rozliseni 1280x1024/32bit.
    stale nevie zhodnotit , co ide na vrub uz slabsej grafickej dosky a pamate -a co je chyba monitora(na 17"CRT som zatial hral zasadne 800x600,takze neviem posudit)...
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal jaro.jaro
    mam19" LG L1970HR-BF (2ms GtG)-TN technologia- ma vadny cerveny subpixel-ale je viditelny iba velmi malo, - farby ,dizajn OK, mne slo predovsetkym o rychlost a tam neviem...u SH3 sa pri prudkom otoceni pohladu objavi trhanie,ale u HL2 Ep. one je takmer nepostrehnutelne, v strategii Codename PAnzer je pri rolovami rozmazanie skoro nepostrehnutelne- vsetko v rozliseni 1280x1024/32bit.
    stale nevie zhodnotit , co ide na vrub uz slabsej grafickej dosky a pamate -a co je chyba monitora(na 17"CRT som zatial hral zasadne 800x600,takze neviem posudit)...
    tebou zminovane trhani nema s monitorem nic spolecneho (teda vlastne ma, ale neni to jeho vada).. Je to tzv. "tearing" a je to vlastne kolidovani obnovovaci frekvence monitoru s FPS co renderuje grafika.. s timto by mela pomoci zapnuta vertiaklni synchronizace. Co se mazani tyce, tak tam asi nejake bude.. ale ja ho pri hrach nepozoruju ani na svym 12ms samsungu .. a i kdyz od nej ty u tvyho moncku uvadene 2ms nebudou nejak daleko tak todle bych ja urcite prekousl.. (JÁ)
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Smile Re: vase OSOBNI zkusenosti s LCDs 19"+

vymenil som driver na grafike a je po trhani...
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

dnes som si doniesol domov Belineu 101920. Zatial vyzera celkom slusne,
    Odozva je dobra ale mohla byt aj lepsia. Filmy ziadny problem, ale v CS to nie je ono, lenze CS hravam zriedka takze mi je to jedno. Ostatok ako TMN, War 3, NWN ci HL2 su fajn.
    Farby hmmm co ja viem, tak su lepsie ako na mojom predoslom CRT, sytejsie, hlbsie, krajsie...ale potreboval by som odbornika s HW sondou aby mi to nakalibroval
    celkovy dojem je zatial dobry lenze to je iba par hodin pouzivania. uvidime neskor
    PS: ale pre oci je to skvela ulava, nie ze by ma s CRT bolievali ale teraz vobec necitim daku namahu a podobne, v tomto aspekte je LCD fakt dobre.
    AMD XP 2800+@3000+(10,5*206) TTSilent Boost, Epox 8RDA+, 2*256 Dualchannel(7-3-3-2,5), WD 120GB, Saphire 9600XT 500/325@580/365(730), Genius 5.1 SW-HT

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání