Tu Karolinku sem zkousel rovnat 3x, ale neprislo mi to vhodny, tak sem ji nakonec nechal, jak sem ji trefil jaJinak dik za komenty, fakt to neni sranda fotit pohybujici se objekty. Pred rokem, kdyz sem cerstve poridil zrcadlovku sme byli fotit Barum Rally Zlin. No a fakt sem lezel v zatacce s vyhledem na rovinku odkud prijizdeli odhadem, tak 160km rychlosti a co litalo za ty kameny od kol, no sila
) Jeden mne i trefil do nohy - au
A ten pohled i pres hledacek na to jak to tam klipili nebyl moc fajn
)
Vcera jsem byl na jedne akci v Jaromeri. Neni to presne to co sem chtel fotit, ale co uz aspon necoChtel sem fotit Barrel racing, ale na tu displinu se nikdo neprihlasil, tak aspon tahle docela zajimava disciplina: Reining
Jinak kdo to nefotil, tak nevi co to je za reholi. Program se tahne celej den, je tam neuveritelne prachu, malo svetla (kryta jizdarna) a moc rychle pohubujici se objekty. Priznam se ze sem dost hledal zpusob jak to fotit, abych odrbal snad vsechno co se da, ale par slusnejch fotek mam, takze nakonec to dobre dopadlo
Na fotce je zachycena nejefektnejsi uloha, tzv. slide aka SLIDING STOP, coz je klouzave zastaveni (s mohutným podsazenim zadnich koncetin).
![]()
Nikon D70 + Sigma 70-200 1:2,8 APO + CF SanDisk Ultra II + RAW + Metz 54i (ISO 1000, 1/200sec, F 2.8, f(35mm) 225mm)

VIP
) Jeden mne i trefil do nohy - au
Odpověď s citací