Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: 80 mm vetron s max prutokem

Standardní 80 mm vetron s max prutokem

Tady se resi spis ticho, ale ja bych primarne potreboval nejak srazit teplotu S2800+@2.4Ghz neb pri burnu ma bezmala sedesat, coz uz mi prijde dost. Pritom je box chladic nastaven v BIOSu stale na max otacky a voltage jen + 0.025

Jako outake pod zdrojem mam ted defaultni fan z AOpen case a nic moc... Nevim, jake jsou novinky, naposledy jsem do jineho pocitace kupoval takovy ten odkrytovany hluboky ArticCooling, co nejde pouzit na intake.

Nebo myslite, ze bych si nejak vyrazne pomohl napr. Freezerem? Na nejake Ninji nejsou zlataky a asi ani misto v case!

Standardní Re: 80 mm vetron s max prutokem

Citace Původně odeslal rentier3650
    Tady se resi spis ticho, ale ja bych primarne potreboval nejak srazit teplotu S2800+@2.4Ghz neb pri burnu ma bezmala sedesat, coz uz mi prijde dost. Pritom je box chladic nastaven v BIOSu stale na max otacky a voltage jen + 0.025

Jako outake pod zdrojem mam ted defaultni fan z AOpen case a nic moc... Nevim, jake jsou novinky, naposledy jsem do jineho pocitace kupoval takovy ten odkrytovany hluboky ArticCooling, co nejde pouzit na intake.

Nebo myslite, ze bych si nejak vyrazne pomohl napr. Freezerem? Na nejake Ninji nejsou zlataky a asi ani misto v case!

Freezer pomoze hodne! HP robi svoje... Intake fan ti moc nepomoze by som povedal... Ja som teraz bral od Gaba AC FAN9 - ten odkrytovany, ale 92mm, vysoky 3.8cm... Ak si ho vies prerobit na outtake 80mm tak je to super volba, je tichy aj na vyssich otackach, ulozeny na gumennych podlozkach takze to tlmi aj vibracie... Stoji mozno tak v prepocte 130Kc? Najprv skus ten fan a ak nepomoze, tak zober Freezera
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    291

jedna se o socket 754? jestli jo, tak bud ti blbe ukazuje deska nebo mas nekde chybu.Zkus sahnout na pasiv. Tyhle procaky jsou hodne vlazne. sam mam S3100+@2.4Ghz default a s boxem na 3k ot nesla teplota podle desky pres 43st. a pasiv sotva vlaznej. ted jsem tam dal kvuli tichu starsiho freezera a max. co ukazuje opet deska je 37st. takze fakt na to sahni, pokud je studenej tak to mas blbe nasazene nebo haluzi deska
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Citace Původně odeslal Pavlis
    jedna se o socket 754? jestli jo, tak bud ti blbe ukazuje deska nebo mas nekde chybu.Zkus sahnout na pasiv. Tyhle procaky jsou hodne vlazne. sam mam S3100+@2.4Ghz default a s boxem na 3k ot nesla teplota podle desky pres 43st. a pasiv sotva vlaznej. ted jsem tam dal kvuli tichu starsiho freezera a max. co ukazuje opet deska je 37st. takze fakt na to sahni, pokud je studenej tak to mas blbe nasazene nebo haluzi deska
    Taky mi to prijde divne neb na Gigabyte jsem pri 2 Ghz nemel v zatezi ani ctyricet... Paxem presel kvuli PCIe na Epoxa a najednou takove teploty! Uz jsem se tu aj ptal a dostal jen jednu odpoved s podobnymi udaji! Pastu jsem kontroloval a chladic toci 3000 rpm! Btw. tuto teplotu mi ukazuje defaultni soft, v Everestu mam jenom HDD, existuje jeste nejaky programek?

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    291

Taky mi to prijde divne neb na Gigabyte jsem pri 2 Ghz nemel v zatezi ani ctyricet... Paxem presel kvuli PCIe na Epoxa a najednou takove teploty! Uz jsem se tu aj ptal a dostal jen jednu odpoved s podobnymi udaji! Pastu jsem kontroloval a chladic toci 3000 rpm! Btw. tuto teplotu mi ukazuje defaultni soft, v Everestu mam jenom HDD, existuje jeste nejaky programek?

muzes zkusit treba speedfan

jinak a zkousels na nej teda sahnout?
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Tak Speedfan ukazuje dokonce osmdesat Ale ruku na pasivu udrzim v pohode, takze asi fakt jen SW haluz...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pochlubte se kolik toho sosnete
    Založil Miro2 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 93
    Poslední příspěvek: 10.09.2008, 21:55
  2. MPlayer, problem s video driverem
    Založil Lopan v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 19.12.2006, 12:05
  3. Identifikace MB podle AIDA reportu
    Založil Polo v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 5