Výsledky 1 až 25 z 668

Téma: Carlos

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Carlos

Citace Původně odeslal Dolbac
    fotografovani protijedoucich objektu je cisty adrenalin, muzu potvrdit z cyklistickych zavodu - tam se proti vam z kopce riti nekolik desitek jezdcu za sebou a nejlepsi misto pro snimky byva samozrejme v te dolni pravouhle zatacce (snad jsem to popsal dostatecne obrazne)
    jinak ja bych to nerovnal - vzhledem k pozadi byla ta cugala fakt naklonena
    takze se mi to takhle libi vic, paradni vycvak...
    No jo, ale ja bych spis rekl, ze je ta cesta takhle naklonena se podivej na pampu, ta je taky mirne kriva.. ono cesky stav silnic neni takovy, aby se podle nej dali rovnat fotky

Jinak cyklisti jsou jeste slabej odvar, kdyz jsem byl na Rally Sprint Prague, tak jsem samozrejme stal v te zatacce jak je naproti tribuna, ale jako jedinej blazen jsem byl predtim plotem, auta proti me jela 150km/h a vybrzdovala do 100" zatacky, jo to je legrace, jeste kdyz citite jen palici se gumy a zvuky motoru, kterej se to snazi vydriftovat >:}

Ono fotografove jsou fakt jedni z nejvetsich blaznu, kteri by za fotku polozili zivot. Nedavno jsem slysel v nejakem prenosu, to je ta prudka zatacka, kde zrusili tribunu, no ted koukam ze uz tam stoji jen nekolik blaznivych fotografu ...
    Naposledy upravil Skodik; 09.06.2006 v 15:18.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Pravidla přispívání