Obdobne zkusenosti mam i ted po prestehovani do Brna-komin. Po stehovani jsme objednali plno harampadi na dovybaveni a odpovidalo to cca 1-2 baliky denne po cely tyden. Vysledek ? 1 doruceny a to az posledni den a zrovna to bylo PDA, ktere jsem potreboval nejmene. Jeste mi typek tvrdil, proc nejsem doma, ze tam mel vcera nejaky balik pro me. Ptal jsem se v kolik hodin a co ty predchozi, ze jsem cely tyden doma a uz jen neco brumlal a "najednou" si nebyl vubec jisty a oznameni ? zadne :/ Kdyz se to stalo behem 14 dni jeste asi 3x, tak mi dosla trpelivost porat obvolavat MOOOC prijemne postacky, jestli tam nahodou neco nemam. Jdu tam a zacla mi tvrdit, ze hold nemaji klice od vchodu a kdesi cosi. Hlavne, ze kdyz vidim tuny papiru, letaku, dopisu ve schrankach ostatnich, tak se tam asi kazdy "normalni" clovek dostane. Od te doby uz je to v klidu, protoze uz se s tim asi neserou, prstem promacka vsechny zvonky a nekdo otevre

A co me nejvice sere? Kdyz postak nema penize na zpet. Nevim, jestli to maji nejak osetrene ve smlouve (pochybuji) abych musel mit vzdy presne, ale platil jsem napr. 192kc, dam mu 200 a on pred vchodem asi 10min prohledaval kapsy, auto, penezenku, aby mi z 50niku nahrabal tech 8Kc. Nevim, jestli to dela nasvhal, aby mu lidi nechali dysko, ale pekne me to sere!