Výsledky 1 až 25 z 79

Téma: Posta - dorucovani jinemu prijemci

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    296

Standardní Re: Posta - dorucovani jinemu prijemci

tak vcera se me stala zajimava vec:
    zazvonil zvonek tak zacnu kecat do mluvitka co je u vchodu. a typek ze ma balik pro pani XY a ze ho u me necha a ji da do schranky vzkaz ze je u me. tak sem mu rekl ze ani omylem ze nejsem uschovna a ze si pani bud dojde nebo holt bude muset dojit znova on, pripadne at ji ho necha u schranek pokud chce, ze pokud ma duveru ke me nechapu proc by ji nemel met ke zbytku baraku. on ze pry to jen tak polozene nechat nemuze ze potrebuje podpis ze to nekdo prevzal (vcelku drzost dle me chtet po nekom uplne cizim - ani nevim zda ta zenska u nas bydli - podapsat neci zasilku). dsnazil jsem se mu tak nejak argumentovat ze takove jednnani nepovazuju zrovna za spravne ale on furt mlel jestli bych mu nesel otevrit barak aby si obehnul byty zda by to u sebe nekdo nenechal. tak jsem ho poslal do rite.
    sem me nechtelo verit kdyz sem tady cetl podobne zkusenosti
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Obdobne zkusenosti mam i ted po prestehovani do Brna-komin. Po stehovani jsme objednali plno harampadi na dovybaveni a odpovidalo to cca 1-2 baliky denne po cely tyden. Vysledek ? 1 doruceny a to az posledni den a zrovna to bylo PDA, ktere jsem potreboval nejmene. Jeste mi typek tvrdil, proc nejsem doma, ze tam mel vcera nejaky balik pro me. Ptal jsem se v kolik hodin a co ty predchozi, ze jsem cely tyden doma a uz jen neco brumlal a "najednou" si nebyl vubec jisty a oznameni ? zadne :/ Kdyz se to stalo behem 14 dni jeste asi 3x, tak mi dosla trpelivost porat obvolavat MOOOC prijemne postacky, jestli tam nahodou neco nemam. Jdu tam a zacla mi tvrdit, ze hold nemaji klice od vchodu a kdesi cosi. Hlavne, ze kdyz vidim tuny papiru, letaku, dopisu ve schrankach ostatnich, tak se tam asi kazdy "normalni" clovek dostane. Od te doby uz je to v klidu, protoze uz se s tim asi neserou, prstem promacka vsechny zvonky a nekdo otevre

A co me nejvice sere? Kdyz postak nema penize na zpet. Nevim, jestli to maji nejak osetrene ve smlouve (pochybuji) abych musel mit vzdy presne, ale platil jsem napr. 192kc, dam mu 200 a on pred vchodem asi 10min prohledaval kapsy, auto, penezenku, aby mi z 50niku nahrabal tech 8Kc. Nevim, jestli to dela nasvhal, aby mu lidi nechali dysko, ale pekne me to sere!
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Já se taky připojím se skvělýma zkušenostma s poštou. To, že nám chodí až druhé výzvy nebo se raději chodíme preventivně ptát na poštu, pokud čekáme balík, to jsme si zvykli. Ale fakt mě už párkrát naštvalo, když mi nebo manželce nedošel předplacenej časopis. Naštěstí jsou v redakcích velmi ochotní a zaslali vždy nový (samozřejmě bez poplatků). Ale co je neřešitelné jsou reklamní akce např. pro zákazníky Yves Rocher. Jsou to kartičky, ktery nejsou v dopise, takže jsou ty akce pěkně vidět a to, že je to na jméno zřejmě moc nevadí. Prostě od založení nám to došlo jen jednou a od té doby nic. Na poště se nedá samozřejmě nic vyřídit, protože oni za to nemohou, a YR to posílat jinak nechce/nemůže. Takže pošťačka si přijde na pár výhod jen tak bokem
    V rodině mám jednoho zaměstnance pošty a raději se o tom nebavíme, protože se vždycky pohádáme o jejich kvalitách...
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Citace Původně odeslal Brogg
    Ale fakt mě už párkrát naštvalo, když mi nebo manželce nedošel předplacenej časopis. Naštěstí jsou v redakcích velmi ochotní a zaslali vždy nový (samozřejmě bez poplatků).
    Opravte mě, ale mám za to, že předplacené noviny a časopisy řeší od jisté vzdálené doby PNS a ne ČP.
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Citace Původně odeslal fr33k
    Opravte mě, ale mám za to, že předplacené noviny a časopisy řeší od jisté vzdálené doby PNS a ne ČP.
    Jj, je to tak, ale jako zákazník jedné či druhé organizace jsem nespokojen. Měl jsem to rozlišit a ne to tak zjednodušeně spojit, omlouvám se.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal fr33k
    castecne to je pravda, ale jsou casopisy, ktere stale dorucuje posta...a nekdy velmi "kvalitne"...
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Dnes 17.7. mi prisla jiz pry nekolikata upominka o ulozeni doporuceneho dopisu na poste s duvodem nedoruceni nezastizen, samozrejme je to prvni oznameni, ktere doslo, a silne pochybuju, ze jej nekdo krade ze schranek. To by samo o sobe nebylo nic vyjimecneho, kdyby to na cilove poste nelezelo uz 10dnu - od 7.7.
    Tak jsem se sebral a jeste dnes jsem bezel vecer na postu, vyzvedl jsem si dopis z VSE, kde mi oznamuji datum zapisu na 14.7. !!! Zaroven se to kryje s faktem, ze zrovna VSE je skola hrozne neochotna a neflexibilni, jako snad jedina skola, o ktere vim, neumoznovala si odlozit datum prjimaciho rizeni, takze, kdo neprisel ten stanoveny den, at uz byl duvod jakykoli, mel automaticky smulu a stejne tak je to se zapisem, kdo se nedostavi, je automaticky vyloucen ze studia.

Docela by me zajimalo, jak bych to resil, kdybych na VSE vazne chtel jit, nastesti nechci, ale kdyz si uvedomim pristup VSE, tak asi jediny, jestli vubec mozny, zpusob by byl soudni spor a uvedomim-li si rychlost nasi justice....
    Naposledy upravil monsoon; 17.07.2006 v 19:54.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Pokud si dobre pamatuju, tak nahrani termin je ti skola povina umoznit ze zakona, pokud mas duvod - napr nemoc. To se netyka zdaleka jen prijimacek.

V tomhle pripade bys ovsem musel zalovat postu. V jinych pripadech by IMO bylo mozne zalovat CR - napr ty nesmysly v zakone jako ze se za doruceni povazuje ulozeni na poste, pricemz se dotycny ani nedozvedel, ze mu neco prislo, protoze mu nikdo nedorucil oznameni.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    361

Citace Původně odeslal monsoon
    ....
    Hele mě zase prostě někam "zašantročili" doporučenej dopis ze strojárny, že mám platit za další semestr protože už jsem se flákal předtím 2 roky na FEL a tudíž přetahuju standardní dobu +1 rok... Kdybych to sám nevěděl a nezajímal se o to a nešetřil na to chechtáky , tak to nevím, protože ze strojárny ten dopis ODEŠEL, ale ke mně nějak NEDORAZIL. A není ani na poště, ani se nevrátil na školu ani nic... Takže u mě nedávno ČP zase těžce zabodovala...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání