Citace Původně odeslal Unz
Citace Původně odeslal valmet
Citace Původně odeslal Unz
Citace Původně odeslal Krupa
ja yase slysel ze ty AOC nejsou zas tak spatny!

Mám Samsunga ,, takže jsem sand za vodou ! Co se týče těch AOCéček ,,, sou to fakt šmejdy ,, u nás ve škole , máme 17" (nesem si jist modelem) jdou vlastně celej den od 7 - 18 a ten vobraz je hnusnej ,, oproti Samsungu ,, rozmazanej ,, tmavej (světlost na 100%) je to fakt hjnus ! Dokonce na nějakých monitorech je obraz zvrklej ! NEBRAAT ! FUJ !! To radši třeba TARGA
No ono to jde těžko,když to někdo neumí nastavit,a ještě ve škole,kde to každej harant rozladí,tak se pak nediv,že jsou rozhozený

To si myslíš že tam sme všichni *** ? !! Nepochopil si mě ,, možná sem to špatně napsal ,, Ale to ten obraz je hrozně tmavej (ikdyž je např brightness nastaveno na 100 ) ,, to že obraz je zvrklej ,, není tím že by byla špatně nastavená geometrie ,, ale nejdpíš tím že ty monitory prostě moc nevydržej ,, když sou zapnutý prakticky 12 hodin denně !!! Ale to je všeobecně známe ,, že AOC nejsou moc kvalitní monitory ! Atačí se podívat třebas na zive.cz ,, ikdyž když máte stěstí na kus pak bude určitě dobže sloužit ! Jen mít štěstí ! Co je štěstí ..... jenom zlatá
Neřekl jsem že jste všichni ***.Ale nechápu jak mužou bejt tmavý ,já mam brightness na 38 a to je uplně OK.