Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Citace Původně odeslal MadCap
    mno ona ta druha vyzera jak z reklamy na svajciarsko alebo tak proste na moje gusto prilis farebna, ale cukrikove farbicky sa niekedy aj hodia btw z kolkych je fotiek ta druha? tie oblaky sa predpokladam pohybovali tak si to bud rychlo fotil alebo fixoval v PS
    Jj, je to srdecni zalezitost No asi ze 6 fotek, no vidis ty mraky to me ani nenapadlo, pravdou je, ze jsem si to vsechno nejdrive nastrelil abych, videl jaka bude nejlepsi expozice a pak to vzal celkem rychle. Tedy s tim jsem problemy nemel, ackoliv jeden mracek mi to spojilo s mensim zoubkem. Spis jsem mel problem, ze byly ruzne barevne oblohy, ne moc, ale znat to bylo. Myslim, ze je to zpusobene vinetaci, ackoliv ji objektivy netrpi, tak tady se to imho muze projevit, no ted si rikam, ze jsem mel i BW na Auto, tak mozna proto, ale trava ta sedla uplne dokonale. Tedy jen jsem orazitkoval ty prechody na obloze, priste mozna udelam predem nez to sestavim devinetaci.

EDIT, no jo Svycarsko - Vinc psal, ze tam chybi vyraznejsi motiv, krava Milka to by bylo neco!!

Citace Původně odeslal wong
    ta druha se mi libi, ale pripomina mi to pozadi z Windows XP
    Tak od MS se distancuju Ale kdybych za to dostal takove prachy, tak co by ne, sak porad rikaji jak podporuji sirokouhle obrazovky, to by jim tam krasne sedlo
    Naposledy upravil Skodik; 04.06.2006 v 21:44.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání