Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Zdravicko,
    tak to mam opravdu takovy experiment Uz je to delsi dobu, co jsem tohle cvakl, je to jeste z Casio QV-R51. Je to takovy pokus napodobit takove ty fotky hubednich a jinych umelcu, kteri jsou vyfoceni v serosvitu a maji prokreslenou jen pul tvare a druha je jakoby v obrysu. No nahodil jsem takovy nabubrely vyraz, trochu zatahl hlavu, aby se mi udelala taka spravna kuze kolem krku a bylo... Nakonec jsem pridal trochu sumu.
    Vim, ze tam nemam svetlo v ocich, ale dodava to zas takove zajemno, i kdyz na druhou stranu vim, ze by tam mohlo byt no.

Serosvit - autoportret

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Co na to rikate? Fotka uz to mozna byla nevim, ale tedka jsem ji beztak zpracoval znova jako postprocesing. Predem moc dik za kritiku.

Neber to osobně, ale skutečně jsi nepřibral?
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

Citace Původně odeslal no-X
    Neber to osobně, ale skutečně jsi nepřibral?
    V pohode, kdyz jsem to nekam daval, tak to taky nekdo psal Je to tim, ze proste zastrcis krk a trochu jsem mozna prifoukl tvare.. jinak uz je to fakt delsi dobu a od te doby jsem jeste zhubnul tak 5kg
    btw: v te dobe jsem vypadal normalne asi takhle http://skodik.no-ip.com/zvetsit.php?zvetsit=foto5.jpg (no ono tak vypadam i ted )

Zdravim,
    vcera bylo venku docela pekne, tak jsem vyjel fotit (jezdim vzdy na kole ). Zkousel jsem fotit ty letajici kaceny a jine ptaky, no to uz jsem psal jinde, ze jsem docela pohorel. Ale pak jsem se jel taky projet nekam, ze zkusim s novym fotakem panorama, byl ten spravnej cas (dobre svetlo), tak ze by to mohlo byt fajn. No posudte sami, motivy takove normalni, ale vysledek se mi docela libi.

Pozor, zvetsene fotky maji velke rozliseni az 4300px width a velikost kolem 1,2MB.

Predem dik za komenty, Skodik

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    248

ta spodní nemá chybu. možná ty stíny v pravo od těch stromů malinko rušej ale to asi jinak nepůjde. a taky mě strašně štve, že je ta fotka tak hezká - to je její největší problém DD . paráda!
    A proč to dělá?

u te prvni bych trochu srovna horizont a riznul z leva, druha mozna taky trosku narovnat. Jsou to hezky fotky...mozna skoda ze tam neni neco vic dominantniho...
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Rovnat horizont? Alespoň u prvního snímku jsou stromy rovně. Přeci neznamená, že u pravého kraje musí být rozhraní země/nebe stejně vysoko jako nalevo, když vpravo je kopec? (pokud plácám nesmysly, tak mě klidně někdo opravte, ale neměl by být prvořadě horizont tak, jak byl v reálu a ne vyrovnaný tak, aby ze svahu byla rovina?)

Mě se líbí tak jak jsou
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Citace Původně odeslal no-X
    Rovnat horizont? Alespoň u prvního snímku jsou stromy rovně. Přeci neznamená, že u pravého kraje musí být rozhraní země/nebe stejně vysoko jako nalevo, když vpravo je kopec? (pokud plácám nesmysly, tak mě klidně někdo opravte, ale neměl by být prvořadě horizont tak, jak byl v reálu a ne vyrovnaný tak, aby ze svahu byla rovina?)

Mě se líbí tak jak jsou
    Presne to jsem chtel napsat a taky jsem to tak puvodne od oka urizl, ale je treba kouknout na ty stromy. U te druhe no ona je takova uz trochu mozna "deformovana" tim jak je to skoro 180" panorama, takze to nebude na narovnani.
    To s tim vyraznejsim motivem uz jsem psal, no, ale zas mi to tak spatne neprijde.

Druha moc pekna! PS. byl pouzit nejaky sky/pol. filtr ? - nebe se mi jevi jako moc pekne prokreslene. GW
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání