Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Koupe zvukovky (dobra x levna)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Koupe zvukovky (dobra x levna)

Caleb: brácho, po tom "uvítání" v tomhle threadu ze strany tebe a toho druhýho uživatele fakt nemám tak extra chuť tady tu kartu obhajovat, ale přesně jsem čekal, že začneš mlít něco o "kámoších" a "že sis to přečetl na netu". Já mluvím jedině o tom, že jsem si ten krám přinesl, dal do PC a při prvním přehraným zvuku jsem spadl na zadek... oproti čemukoliv, co jsem kdy měl, to byl úžasnej rozdíl - samozřejmě za podmínky kvalitních repro a sluchátek.

Nemusíš mi povídat nic o produktech Soundblaster, měl jsem za posledních 10 let doma asi tak 7... a proto si myslím, že vím o čem mluvím.

Cpát sem něco o tom, že to podporuje nějakou hrama nepodporovanou verzi 5.0 a proto "je to na ho..o a o ničem" je prostě úsměvný.

O čem já mluvím je to, že když jsem si prostě X-Fi koupil - a ne proto, že bych se topil v prachách, ale že jsem prostě uznal, že doba Audigy už skončila a přišel nový král a to je X-Fi - tak jsem prostě ten rozdíl poznal i jako uživatel a nedalo se to přehlídnout. Nebudu se tu rozepisovat o všech vychytávkách, nejsem takový odborník - raději sem dám odkaz na recenzi, která myslím moje slova o smysluplnosti X-FI potvrzuje: http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=3

Ale asi je to OT, takže v návaznosti na původní thread zůstaneme u tý Audigy (1), pokud autor hledá levnou a kvalitní kartu. Jen jsem chtěl ukázat nový úhel pohledu.

Standardní Re: Koupe zvukovky (dobra x levna)

Spis sem reagoval na to, ze Live a Audigy hazes do jednoho pytle - s tim zasadne nesouhlasim, protoze v soucasnost se Audigy muze porad porovnavat s X-Fi co se tyce ozvuceni her (ano, zase ony omilane verze EAXu). Ani z hlediska dopadu na vykon se trojnasobna investice do X-Fi dneska nevyplati, proto sem se ptal, zda ma X-Fi vyrazne kvalitnejsi efekty ve hrach (protoze na ne je tento thread soustreden). Odpovedi typu "jsem spadl na zadek" toho moc nereknou. Kdyby si ale rekl ze na tech a tech repracich v te a te hre je vyraznej rozdil v kvalite zvuku oproti Audigy, nereknu ani popel.

Jinak co se tyce novych technologii ktere X-Fi podporuje, ve hrach ma smysl pouze onen "CMSS-3D Headphone", v podstate jedina technologie, kvuli ktere bych byl ochoten si X-Fi koupit. Prinos pseudotechnologii jako "24-bit Crystalizer" pro hry nebo i poslech huby tu snad rozebirat nemusim.

Sam do budoucna hodlam X-Fi koupit, proto sem vdecen za kazdy postreh a zkusenost. Ale ostre sem reagoval proto, protoze neverim ze X-Fi oproti Audigy je takovy pokrok jako byla Audigy oproti Live (ano, opet mluvim o EAXu).

Nemam zajem se tu hadat, ale tvoje posty jako X-Fi je nejlepsi protoze proste proto toho ostatnim moc nereknou. Rozhodne te taky nemam zajem nejak urazet nebo shazovat, pokud nejaky muj post takto vyznel, omlouvam se.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Dobra koupe...zvladne to fosna..
    Založil LeiDrak v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.05.2005, 20:27
  2. 03/05 HDD Maxtor 160 GB, dobrá koupě?
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 26.03.2005, 19:51
  3. Dobra duse? (Koupe Silikonove Hadicky)
    Založil Khandar v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 05.11.2003, 15:59
  4. Hercules 9800Pro - dobrá koupě ?
    Založil Strider v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 181
    Poslední příspěvek: 08.10.2003, 08:41
  5. Je Club-3D R9700 128MB 3,3ns Infineon za 8300Kč dobra koupě?
    Založil Hombre-CZ- v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 27.02.2003, 21:47

Pravidla přispívání