ABIT AN8 32X, mám ji necelý měsíc. Přecházel jsem z nForce4 (ABIT AN8 Ultra). Jsem max. spokojenej, jak jen můžu být. Deska je naprosto stabilní, vše šlape perfektně. Jinak regulace ventilátorů v biosu jede korektně, co jsem koukal na napětí, tak deska neovervoltuje (u AN8 Ultra jsem měl overvolt +2V na DDR) a teploty bych řekl, že měří +/- správně. Během několika testů, hraní a dalších věcí žádné BSOD či zásek za celou dobu. Co se týče malého pasivu na SB, docela jsem se bál, že bude topit, když je nad ním grafika, ale je to naprosto v pohodě. Nezaznamenal jsem nic horkýho. V klidu jsou pasivy jak na NB tak SB krásně vlažný. Při loadu jsou samo teplejší, ale rozhodně méně jak na nForce4.
Moc netaktim, ale aspoň jsem to zkusil. Stabilně jela při max. 11x240, HT600, CPU 1.45V. Když jsem dal 9x 250MHz, tak nic nenaběhlo a zbýval reset biosu. V úterý jsem aktualizoval desku na nový bios v1.1, který má v popisu zlepšené vlastnosti pro OC. Pánové z ABITu se pochlapili. Dal jsem 9x 250 a jede stabilně jak z praku. Nezkoušel jsem víc, není moc času. Stručně řečeno, deska je špičková.