Výsledky 1 až 25 z 263

Téma: vase OSOBNI zkusenosti s LCDs 19"+

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: vase OSOBNI zkusenosti s LCDs 19"+

Citace Původně odeslal -pt-
    Obávám se, že ten Samsung předstihne toho Siemense možná trochu v rychlosti odezvy a to ne o zrovna o 2 délky... Čímž chci říci, že rozdíl rozhodně nebude propastný. V ničem jiném mít navrch rozhodně nebude. Takže pokud Tě to táhne k P19-2, šel bych rozhodně do něj... To, že byl Samsung vydán na trh později, vůbec nic neznamená.

Ahoj Pt
    http://www.ostravaci.cz
    oni mi rikali v prodejne ze samsung je becko Eiza tak me trochu rozhodili s vyberem ze Eizo ma obrazovky samsung

Citace Původně odeslal udo
    oni mi rikali v prodejne ze samsung je becko Eiza tak me trochu rozhodili s vyberem ze Eizo ma obrazovky samsung
    Samsung je béčko EIZA? Lol Eizo prostě jen používá v některých svých modelech matrice Samsungu. Tato konkrétní matrice, o které se tady bavíme v souvislosti s 970P je použita třeba v modelu Eizo L768. Nicméně ta samá matrice je i v P19-2 a ještě navíc s tím, že P19-2 má plnou paletu barev (8bit), kdežto Samsung použil kvůli rychlosti panelu dithering 6+2 bity. Tzn. rozdíl je v řídící elektronice, kterou má IMO 970P prostě horší...

Ahoj Pt

Citace Původně odeslal -pt-
    Samsung je béčko EIZA? Lol Eizo prostě jen používá v některých svých modelech matrice Samsungu. Tato konkrétní matrice, o které se tady bavíme v souvislosti s 970P je použita třeba v modelu Eizo L768. Nicméně ta samá matrice je i v P19-2 a ještě navíc s tím, že P19-2 má plnou paletu barev (8bit), kdežto Samsung použil kvůli rychlosti panelu dithering 6+2 bity. Tzn. rozdíl je v řídící elektronice, kterou má IMO 970P prostě horší...

Ahoj Pt
    diky moc za informace pomohl jsi mi

no takze dnes som prehodnotil kupu Samsungu 940N kedze je to TN panel.
    rozhodujem sa podobne ako niektori ludia tu medzi Benq FP91GP alebo Belineou 101920. Rozdiel vidim hlavne v cene totiz ten Benq stoji 10590 a belinea 12500 co je rozdiel 2 tisic. Takze neviem ci sa oplati investovat do ten beliney aj ked sa mi vzda lepsia. Co vy na to?
    Naposledy upravil ShanDo; 04.06.2006 v 17:19.
    AMD XP 2800+@3000+(10,5*206) TTSilent Boost, Epox 8RDA+, 2*256 Dualchannel(7-3-3-2,5), WD 120GB, Saphire 9600XT 500/325@580/365(730), Genius 5.1 SW-HT

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    42
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal ShanDo
    no takze dnes som prehodnotil kupu Samsungu 940N kedze je to TN panel.
    rozhodujem sa podobne ako niektori ludia tu medzi Benq FP91GP alebo Belineou 101920. Rozdiel vidim hlavne v cene totiz ten Benq stoji 10590 a belinea 12500 co je rozdiel 2 tisic. Takze neviem ci sa oplati investovat do ten beliney aj ked sa mi vzda lepsia. Co vy na to?
    ja mam 101920 a jsem s ni naprosto spokojen
    je to dobrej panel, rychla odezva a barvy fakt lepsi jak TNpanely
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

ja chapem ze je dobry... lenze stoji o 2000 viac, a preto je pre mna hlavna otazka ci sa oplati do nho investovat oproti tomu Benqu(neviem dako benqu neverim, je to dobra znacka?)
    AMD XP 2800+@3000+(10,5*206) TTSilent Boost, Epox 8RDA+, 2*256 Dualchannel(7-3-3-2,5), WD 120GB, Saphire 9600XT 500/325@580/365(730), Genius 5.1 SW-HT

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    42
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal ShanDo
    ja chapem ze je dobry... lenze stoji o 2000 viac, a preto je pre mna hlavna otazka ci sa oplati do nho investovat oproti tomu Benqu(neviem dako benqu neverim, je to dobra znacka?)
    no ja jsem taky prvne nevedel, jestli mam vzit Benq nebo Belineu, ale na nete o te Belinei strasne moc popsanyho a fakt ju dost vychvalovali, takze jsem si rekl, ze bude lepsi jak Benq

a hlavne si myslim, ze ma Belinea plnohodnotny MVA panel
    Benq to bude mit dokresleny(ale toto nevim presne)
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání