Výsledky 1 až 25 z 79

Téma: Posta - dorucovani jinemu prijemci

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: Posta - dorucovani jinemu prijemci

to ze posta nedorucuje baliky...no uz jsem si zvykl...ale jednou jsem objednaval DVD prehravac (darek) - doruceni firmou RAVI-Express...(chtel jsem se prave vyhnout bajecnym sluzbam Ceske Posty)
    prisel mi mail, ze zbozi bylo vyexpedovano, ale balik porad nikde. Zavolal jsem do RAVI, ze tam mam balik a kdy ho muzu cekat....a odpoved me uplne dostala "neprisli mi ridici do prace, nevim kdy to dorucime" !! nakonec jsem si musel pro balik dojet do jejich depa!! (jen na okraj...doruceni nebylo na me (na mamku), ale presto mi balik dali)

Senior Member
    Vliv
    306

Docela bych uvital, kdyby posta system oznamovani trochu vylepsila a oznameni posilala treba mailem, aby clovek o baliku vedel hned. Neni nic prijemnejsiho, nez najit v patek ve schrance oznameni, ktere se dalo vyridit cestou domu a lze bohuzel vyresit az po vikendu, kdy na to nebude cas ...
    Naposledy upravil Kankal; 25.05.2006 v 13:58.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Ono trbas kdyz mi nekdo posle obchodni balik, tak se muzu na netu podivat "kde je", jenze se tam vetsinou dovim max podaci postu a pak az "doruceno", kdyz mam balik uz tejden doma.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Ted jse si precetl ty jeji ujednani a nestcim se divit viz. text

1. Adresát si může u kterékoliv pošty vymínit, že jemu adresované poštovní zásilky a poštovní poukázky mají být dodávány jen jemu, nebo že mají být dodávány jen osobám zdržujícím se v jeho bytě.
    2. Pokud adresát nezvolí postup podle bodu 10. a pokud to neodporuje smlouvě uzavřené s odesílatelem, podnik může v případě jeho nepřítomnosti v bytě v době dodávání dodat poštovní zásilku nebo poštovní poukázku i jiné vhodné osobě, zejména sousedovi apod. V takovém případě vloží do adresátovy domovní schránky oznámení o tom, komu a kdy byla poštovní zásilka nebo poštovní poukázka dodána.
    A ja si myslel ze pokud to clovek vylucne nepovoli tak nesmi nic takoveho delat. BTW o ruceni v pripade traty ani slovo
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Citace Původně odeslal Jezevec
    Ono trbas kdyz mi nekdo posle obchodni balik, tak se muzu na netu podivat "kde je", jenze se tam vetsinou dovim max podaci postu a pak az "doruceno", kdyz mam balik uz tejden doma.
    mno ma nedavna zkusenost s cp obch.balikem z czc hovori tak, ze kdyz sem druhy den na webu videl "balik je prave dorucovan", tak mi za hodiny zaklepal na dvere postak s balikem . a opravdu to pekne sedlo na sebe, den predtim tam bylo neco jako , ze balik je dorucovan na postu PSC xxx xx.

jednou sem šel vyzvednout balík na poštu a ženská mě řekla že mám dojít zejtra že jí nejde počítač...předemnou byl týpek co šel podat balík s grafikou kterou musel nutně ten den poslat kvůli záruce...tak, týpek řek že to zkusí spravit...zapojil zpátky klávesnici a jelo se dálD jinak doporučený dopisy taky nechávaj doma komukoliv...je to protože pošťačka je otcova známá a může to přijít do ruk max rodině ...jednou mi dovezlo PPL balík a s klidem ho dali sousedovi kterej ho nechal stát před vchodem....to by mě zajímalo kdo by z toho měl problémy
    E2180@-0.1V udervolt Gigabyte DS4 P35, 2GB/800 RAM, GeForce 7300GT, WD Raptor 36GB ADFD, WD 3200AAKS, CFI1009, Enermax Pro82 425W, E-MU1212m. Consumption: 80W (music playing/office work)

jen takova poznamka - dorucovatelka, ktera vam nosi noviny / dopisy NEDORUCUJE baliky, o to se staraji balikari (styl neco jako PPL) - kazdy ma sve auto a rajon ve meste a ten si musi objet. Alespon tak to funguje u nas, takze v pripade baliku dorucovatelka opravdu za nic nemuze . Co vim tak se nekdy muze stat, ze balikar toho ma tolik, ze nestihne predat vse v jeden den a dorucuje vetsinou druhy.

A pokud bydlite v panelaku, tak je to jeste jasnejsi. Pokud se nedostane do vchodu, kde mate schranky, tak jak ma vlozit oznameni o ulozeni?

"Doporuceny dopis" mohou dat tusim komukoliv z rodiny
    Dopis "do vlastnich rukou" pouze adresatovi

pozn.: NEJSEM ZAMESTNANCEM CESKE POSTY!
    Naposledy upravil jimmy; 07.06.2006 v 19:31.

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    278

tak si taky pridam .Cekam celej den na to kdy dorazi redukce pro hpps abych moch testovat, pul jedenacty nic, v jedenact najdu papir ze je naposte.Ok, v jednu se vydam napostu, poprosim si o balik, a ejhle, prej sem moc rychlej a jeste to nema v pocitaci, at si prej pridu potreti hodine, kdyz sem se tam dostal po treti hodine, na balku napsano nezastizen, oznameno.Na otazku jeslti si ze me delaj srandu kdyz sem byl celej den doma a na balik mi napisou nezastizen oznameno mi odpovedeli za balik tady dopoledne jeste nebyl, ze byl na hlavni poste.
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání