jj Dejve, tvoje metoda funguje, mohu rici z vlastni zkusenosti. Jinak vim o znamym, co mu taky "nebylo dorucovano" a nastesti to byl kultivovanej clovek, kteryho na poste znali lidi za prepazkou jako velmi prijemneho pana ve strednich letech. Nicmene jednou to uz fakt nevydrzel, prisel na postu a te dame za prepazkou oznamil, ze s nimi je spokojen az na toho "zasranyho zkurvenyho curaka, co mu nedoruci dopis od soudu i presto ze sedi celej den doma na prdeli a ceka na to. a ze estli se to bude opakovat, tak si na nej pocka a rozkope mu drzku tak, ze ty zuby neposbira." a ejhle, problem solved.
nicmene to je asi ten nejdrsnejsi pristup, co se tyce treba PPL, tak mi jednou mela dorazit zasilka s vecma na testy. byl to 320GB Western Digital NetCenter, bratru tehdy za nejakych 8-9 tisic. Manik od PPL si jednou nohou drzel vytah, ja hoslysel prijet, takze jsem automaticky vykouk ze dveri, usmal se, prohlasil "no vida!" a on mi ten balik dal a hend zas nastoupil do vytahu a odjel!!!! na nic se nezeptal, ani jak se jmenuju, proste mi dal do ruky balik za 9 tisic a uz sem ho nevidel!!!!