Výsledky 1 až 25 z 79

Téma: Posta - dorucovani jinemu prijemci

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní Re: Posta - dorucovani jinemu prijemci

U nás je to tak, že doručovatelé balíky (ani malilinkatý balíčky) naproto ZÁSADNĚ nenosí, jen mechanicky hoděj do schránky dopis, že tě nezastihli a je to pro ně vyřízený. I když pokaždé ("pro zkvalitnění služeb" ) na tom lísku zatrhnu, že sem rozhodně byl doma, tak se vůbec nic neděje.

Ale jak vidím, tohle je ještě ta lepší verze, kdyby to dali někomu jinýmu to bych rostl.

To že si může vyzvednout vaši dobírku na poště, to mi nepřijde zas tak divný, s vaším vozíkem v supermarketu taky může odjet kdokoliv, kdo to zaplatí (kdyby se mu třeba nechtělo vybírat zboží a to vaše by se mu líbilo - to by dokonce ani nebyla krádež). Ale on se najde málokdo, komu by se moje zboží hodilo a tak se ani moc nevyplatí ho krást.

Jinak dobrej rofl sem měl minule na poště ... došel mi balíček, byla tam taková hezká slečna a řekla:
    "Je trochu pochroumanej, asi na něm byl nějakej větší balík. Ale úbytek na váze není "
    "Hmm, tak to je super, ještě že si nenechávám posílat křišťál"
    Naposledy upravil bukva; 24.05.2006 v 18:46.
    Myšlení zkresluje realitu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání