Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Zvukovka EXT nebo PCMCIA

Standardní Zvukovka EXT nebo PCMCIA

Chtel bych do booka viz.podpis nejakou zvukovku...cena idealne do 1500Kc.

O mobilitu nejde v prve rade,protoze je to predevsim k bednam na pokoji nebo doma k zesilovaci.

Mate nejaky tipy?
    Zatim mi pripada v pohode SB Live 24 ext za cca 1400Kc.

Diky za rady a postrehy.
    Tak to mi rve koule!
    *Acer Aspire Timeline 3810TZG + Creative I-Trigue 3400 ; cca 6hod.
    *Prestigio Nobile 157: Intel Centrino : Pentium-M 1,7G Dothan 2MB ; RAM DDR333 1GB ; HITACHI 80GB 5400ot. ; Radeon 9700 64MB ; SXGA+ 1400 x 1050 ; DVD+/-RW DL QSI ; 10/100MBit+WIFI ; CardReader 4v1 ; 4hod23minut

Standardní Re: Zvukovka EXT nebo PCMCIA

Měl jsem úplně stejnou taky k NTB a byl jsem s ní zcela spokojenej (přechod na X-Fi). Takže doporučuju. Za tu cenu nic srovnatelného neseženeš a kvalitka je solidní - teď stojí nějakých 1300.

Také je výhoda v tom, že má v pohodě drivery. A2 NX, která je o ticku dražší, už má SW dost tristní a komplikovaný.

Běž do ní.

1) Daji se na ni pouzit ty modded drivery,co jsou tu ke stazeni?

2) Na koleji mam bednicky 2.1 a na obrazku te karty neni videt zadny Line OUT!Optiku pro domaci pouziti se zesilovacem tam vidim.Predpokladam ale,ze tam je i Line OUT,ze?

3) Kde jsi ji videl za 1300 s DPH?

4) V pripade pripojeni 5.1 bednicek se hlasitosti jednotlivych casti (front,rear,center,sub) da ovladat softwarove? Na te zvukovce vidim jen Master volume.

Dik za dalsi info
    Tak to mi rve koule!
    *Prestigio Nobile 157: Intel Centrino : Pentium-M 1,7G Dothan 2MB ; RAM DDR333 1GB ; HITACHI 80GB 5400ot. ; Radeon 9700 64MB ; SXGA+ 1400 x 1050 ; DVD+/-RW DL QSI ; 10/100MBit+WIFI ; CardReader 4v1 ; 4hod23minut

1) Nevím, nezkoušel jsem, nebyl důvod

2) Najdi si můj příspěvek když jsem ji na začátku 5/06 nabízel k prodeji v bazaru (včera byla prodaná), píšu tam přesně, jaký má konektory. Nicméně, hlavní konektory se nacházejí na kartě VZADU. Ty bedny stopro připojíš, mám taky 2.1 a bez problému... dokonce na to stačí jeden jediný konektor.

3) CC 1396 dnešní cena, upřesňuji

4) Samozřejmě, má to šitoké možnosti nastavení

JJ,presne tak to je v poho...pres jediny konektor cele 2.1

Jeste posledni vec:
    Mam v booku 3 USB.Jedno je pro mys a dve zbyle pro obcasne pripojovani flashky,tiskarny(vetsinou je na druhem kompu jako sitova),usb kabelu pro mobil a ted + uvazovana zvukovka.Melo by to fachcit bez problemu nebo se mam obavat nejakych kolizi mezi ovladaci?
    Tak to mi rve koule!

Nene, žádný problémy nebudou, já to měl podobně, cca 9 USB zařízení najednou, 2 přímo v USB + 7 v USB hubu, zvukovka běhala v poho... nebavilo mě stále připojovat a odpojovat kabely. Proto doporučuji, kup si USB hub - min. se 4 USB. A jak ti říkám, Live! má narozdíl od Audigy pohodové a nekonfliktní ovladače.

Ale na jednu věc u externí zvukovky bacha.

Třeba Audigina NX si žádá síťový napájení (!), jinak neběhá - a u SB Live! ext je situace trochu podobná. V žádným případě nedoporučuju píchat ji do USB hubu, i kdyby byl kvalitní a napájen. Výsledkem bude, že ti bude házet hlášku "nemám napájení, přepínám se do 16-bit režimu". To je jediný háček u týhle karty a jistý je, že ji budeš muset dát přímo do USB booku. Pak funguje bez problému v režimu 24-bit.

Doporučoval bych ti toto - kup si USB hub alespoň se 4 USB (ale lepší je 7, viz D-link za nabídky CC za cca 700). Tím si zajistíš, že neustálým připojováním zařízení do USB si ho třeba nevyvikláš, což by mohl být docela průser. Nicméně, zvukovku dej přímo do USB - to znamená, že ti zbyde na vše ostatní jedinej USB konektor a to není dobrý. Proto ten hub. Notebook bez USB hubu si osobně naprosto neumím představit a je to perfektní investice.
    Naposledy upravil 24-bit; 25.05.2006 v 10:57.

THX a lot.
    Tak to mi rve koule!

Ok dej pak vědět jak jsi spokojen

I když já tou X-Fi poskočil zase někam úplně dál a ta "Live!" by mi už nestačila

Tak konecne jsem vyhazel spolubydlici z okna a mam klid na poslech...
    CREATIVE SB Live 24bit EXT + CREATIVE I-TRIGUE 3400
    Poslech pro zacatek porovnavam na: Mozart - Menuet D dur Adagio pro smycce a na Marylin Manson - Nobodies
    Sice sestava nic extra(studentska ),ale i tak diametralni rozdil

Nainstalil jsem ovladac z webu,pak basic audio suite pro zakladni funkce.
    Ale jeste bych mel par dotazu
    1)Plne funkce dalkoveho ovladace budu mit jen v tomhle Creative MediaSource Player/Organizer co?
    2)K cemu je Creative MediaSource Go! ?Nejak mi to neni jasny
    3)Plugin pro remote control jsem mel a kdyz jsem to pustil v tom CMS Playeru,tak se mi co tri sekundy ten song pauzoval a neprisel jsem na to,cim to je Kdyz mam nainstalovane jen ovladac a basic audio,tak to jede ve W2.7 v pohode...
    4)Nenasel jsem zadnej ekvalizer,takze to ladim ve Winampu Je tam nejakej?

PS:
    CMS Player cca 18MB RAM a 15%proc
    Winamp 2.7 cca 6MB RAM a 10%proc
    Naposledy upravil Mikeee; 02.06.2006 v 15:37.
    Tak to mi rve koule!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Který DDR333 nebo DDR400?
    Založil MaVac v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 02.11.2003, 14:23
  2. barton a policie :o)
    Založil semeno. v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 23.09.2003, 16:31
  3. Zvukovka na Nforce2 jaká?
    Založil Thor v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 1