Obavam se, ze dokud se neco opravdu nestane, s "nasi" postou nic nehne
Tim myslim ze Blanenska posta je unikum, historky s nima by vydaly na mensi knizku. Navic je nemozne se na necem domluvit.
Je to ale od veci, tak za vsechny pripady jenom jeden - celkem mesic! jsem se snazil, aby me dorucili predplaceny casopis. Manzelka je na materske, takze doma, presto jsme tam nasli vzdycky jen listek "nezastizen", nikdo se neobtezoval ani zazvonit. Po mych celkem 3 urgencich se nic nezmenilo. Pak jsem si tam musel postupne 4x dojit osobne (a opravdu maximalne vytocenej), ale nic nemeli, protoze vse pry uz odeslali zpet jako nedorucitelne! Naposledy najednou odnekud vytahli vsechny zasilky mesic zpet (?!?!) a jeste se rozcilovali, ze jsem si je nevyzvedl. Jenom doplnim, ze vsechno bylo STEJNE cislo, ktere mi na moji prosbu a zdarma byli ochotni znovu poslat z jiste nejmenovane redakce, za coz jim patri muj dik. Vzal jsem si jedno cislo, ktere mi patrilo a zbytek jsem jim rekl at laskave vrati - ta postacka zrejme kouka s otevrenou pusou jeste dnes
Ale to je OT, s tou doporucenou je to tedy asi jasne - je to na vrub dorucovaci spolecnosti, ale jak zabranit tomu, aby posta nedala jinam obycejnou zasilku (kdyz uz to firma tak posle) ?