Stránka 10 z 31 PrvníPrvní ... 6789101112131420 ... PosledníPoslední
Výsledky 226 až 250 z 764

Téma: Skodik

Standardní Re: Skodik

Tak jsem jeste nasel 2, ktere se ztratili mezi RAW

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

====================================
    A jeste prihodim takovou kuriozitu, tedy aspon ja to nikdy v zivote nevidel. Fotka jako takova normalka, ale ten motiv docela mazec
    Vložený obrázek
    Fotku nelze zvetsit.

Tak opet dik za komenty!
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    • Typ souboru: jpg oc.jpg (105,3 KB, 343 zobrazení)
    Naposledy upravil Skodik; 08.05.2006 v 13:12.

Heh, hadi jsou hustý. Doporučuji mocný crop na výšku tak, aby nahoře byly hlavy, nad nimi možná kousek toho listu a dolů těla. Myslím, že to musí fungovat!
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

hadi su cool orez ako vravi jan555 inak slecna > na prvej ma hlavu na moje gusto moc v rohu a druha je vo vacsej variante kruto neostra (zle zaostrena alebo nedoostrean?) podobne aj druhu by som asi viacek orezal (vsetko vramci IMHO)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    298

hadi husty. jan555 ma pravdu zkus to.
    slecna pekna fotky neumim posoudit. takze maji pravdu ti zkusenejsi
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

No tak tady jan555 (jeste jeden dik) vymyslel docela dobre orezy, jemu se vice libi ta druha, ale me zas prvni, kdyz jsem se ptal nahodne lidi na ICQ tak je to vyrovnane, tedy pomozte to roseknout Predem dik.

EDIT: tak jo, tak jsem nakonec vybral tu 2. dik za pomoc.
    Vložený obrázek
    • Typ souboru: jpg oc1.jpg (112,3 KB, 26 zobrazení)
    • Typ souboru: jpg oc2.jpg (130,2 KB, 320 zobrazení)
    Naposledy upravil Skodik; 08.05.2006 v 20:35.

Ta druhá je Tvoje nejlepší fotka imho
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

hm fajn fajn, ta druha je to prave oriznuti... ja bych asi neodolal upravam v PS, ale tohle je supr...
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Citace Původně odeslal Vinc Black
    hm fajn fajn, ta druha je to prave oriznuti... ja bych asi neodolal upravam v PS, ale tohle je supr...
    Heh, by jsi z toho udelal nejakej horor, co? No jo me se takove napady hlavou nehoni, tedy aspon u zveratek

Citace Původně odeslal Skodik
    Heh, by jsi z toho udelal nejakej horor, co? No jo me se takove napady hlavou nehoni, tedy aspon u zveratek

hehe to mně jo, zrovna přemejšlim už delěí domu nad nějakym většim dílkem, ale ještě jsem nenašel vhodné podklady (času málo)
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Zdravicko,
    jsem tedka trochu vice plodny, tak to snad tak nejak zvladate, ale snad to nejsou takove shity Tedy takhle jsem si vcera pohral s tulipanama. V priloze je jeste kolorovana verze, asi takhle napad dobrej, ale nejak to ni ono a na to BW to zdaleka nema myslim, ale davam to sem tak pro predstavu a tak..

Tulipany

Predem dik za komenty

Hele, mě se to zdá tovké mdlé. Ty zadní tulipány splývají s oblohou. Stonky s pozadim. Ta druhá se mi zdá lepší.
    K hadům: Težko říct která je lepší. Nechal jsem to uležet a spíš se přiklánim k tý druhý, protože ty rychlejš najdu hlavní motiv.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Thumbs up Re: Skodik

ta kolorovana je vazne dobra,.. tim jak jsou do paru tak je to vydarene, kompozicne vyvazene... u te BW verze jak tu nekdo psal tkay mi vadi splyvanim s pozadim.. ale kolorovani fajn

No ona tahle fotka je komplikovanejsi koukam, daval jsem ji i jinam nez sem (pouze BW verzi) a reakce byly ruzne jedna cast by to radsi chtela v barve, protoze je to jarni motiv a nemelo by to byt tak ponure.. A druhe se to moc libi diky atmosfere v BW (sem se radim i ja). Ale prakticky obe se shodnou na dobre kompo, coz me sice tesi, ale jak je videt, neni to vsechno. Kdyz do vyberu jeste zahrnu kolorovanou verzi, tak ta se mi asi libi vice jak BW ale je to tak nastejno, kazda ma neco.

No davam jeste pro predstavu i plne barevnou v priloze.
    =====================
    7.4.2006 - Ohnostroj
    V rámci oslav konce II. světové války se u nás jako každoročně uskutečnil ohňostroj, který jsem si samozřejmě s novým foťákem nemohl nechat ujít, a tak jsem vystoupal na protější kopec (od zámku asi 2km) a plně využil výhod výborného teleobjektivů Zuiko 40-150mm v přepočtu na kinofilm 80-300mm. Bohužel při ohňostroji pro mě naprosto nepochopitelně zhasli osvětlení zámku, takže tím fotky určitě hodně ztrácí na svém kouzlu. Ale i tak to není nejhorší na první ohňostroj.
    fotky na http://skodik.no-ip.com/index.php?id...troj/ohnostroj
    EDIT: pridany 2 fotecky na ukazku -> (za nejake komenty predem dik, jsou to takove experimentalni zacatky )
    Ohnostroj (1)

Ohnostroj (2)

predem diky za komenty, rekl bych, ze to neni totis zadnej ohnostrojovej zazrak.
    Naposledy upravil Skodik; 21.05.2006 v 18:22.

Mam ten pocit ze se Ti opravdu dari fotit slecny a jestli fotky Jany jsou tak komponovany a ne pak orezany, tak mas skrytej potencial pro foceni zenskejch.
    Doporucuju se tomu venovat primarne. Zkus se prihlasit na nejakej WS portretniho foceni aby ses naucil videt svetlo a uvidis ze Te to bude bavit!
    Fotky co tam mas divcin sou vazne povedeny i pres nejaky nedostatky, ale opravdu se mne libi, takze na tom zkus makat! Drzim Ti palce!
    4 GAMING: Intel C2D E8400 @ 4,1GHz (8x515) | MB ASUS P5Q DLX | 2xKingston DDR2@1030MHz | Radeon 5750 VAPOR-X | EIZO S2243WH-BK |
    4 WATCHING: Intel E5200 2,5GHz@3,34GHz | ASUS P5Q-EM | 2GB DDR2 | Panasonic TH-42PX80EA |
    4 TRAVELING: SONY VAIO VGN-BX297XP or Acer Timeline 1810TZ & Eurotel Data Expres |
    4 SHOOTING: Nikon D700+BG&D300+BG+S10-20/4-5,6 DC HSM+N17-55/2,8 AF-S DX+N70-200/2,8G ED-IF AF-S VR+S24/1.8+N35/2D+N50/1,4G AF-S+N85/1,8D+S150-500 5-6,3 APO DG OS HSM+S TC 1,4x EX DG+2xNikon SB900+2xMetz 58 AF-1 |

Standardní

Citace Původně odeslal Carlos
    Mam ten pocit ze se Ti opravdu dari fotit slecny a jestli fotky Jany jsou tak komponovany a ne pak orezany, tak mas skrytej potencial pro foceni zenskejch.
    Doporucuju se tomu venovat primarne. Zkus se prihlasit na nejakej WS portretniho foceni aby ses naucil videt svetlo a uvidis ze Te to bude bavit!
    Fotky co tam mas divcin sou vazne povedeny i pres nejaky nedostatky, ale opravdu se mne libi, takze na tom zkus makat! Drzim Ti palce!
    huh, hluboce dik, jinak jsou tak vsechny komponovane, orez zadnej. Tak nejak me to bavilo, si takhle hrat s modelkou

Zdravicko,
    tak po celkem dlouhe dobe jsem tu, byl jsem na vodackem cundru v jiznich cechach na pamatky bohuzel cas moc nebyl, ale presto jsem nemohl zanedbat nocni Krumlov, ktery v nejblizsich dnesch predstavim. Jelikoz jsem byl na vode, tak jsem musel zabalit opravdu minimum a navic jsem nemel moc odvahu sebou vzit novou DSLR, tedy jsem jel s starym Casio QV-R51 (Ano, byl to sok! ). No ale presto se neco povedlo v 1280px je to jeste jakztakz, ale ta kresba je fakt otresna, to si nemohu pomoci :/

Tedy zatim ukazu zapad slunce pred bouri, focene z vlaku za jizdy - Casio QV-R51, a jeste vetsi mazec je, ze je to pouze orez a pridanej kontrast, aby cerna nebyla sedou, jak to kompakty delaji, jinak barvy a vsechno sedi! Tedy tim bych chtel trochu neprimo demonstrovat, ze i s shitem kompaktem se da udelat moc pekna fotka (tedy snad ).

Západ slunce

===================================
    A pak neco, co jsem vyfotil den pred odjezdem jeste na Olympus E-500, jsou to 2 fotky o rozdilne expozici EV2 asi, ale focene z ruky, takze se mi kapku hnula, coz jsem srovnal, ale vznikl takovej divnej barevnej haluz na horizontu. Jo fotky jsou jako 2 vrstvy s volbou prolnuti lin. burn, jinak zadne upravy, opravdu to nebe bylo takhle silene

Konec světa

Tak budu opet rad za komenty, je to tentokrat zas trochu jinej soudek nez normalne

Věk
    43
    Vliv
    298

ohnostroje jsou dle me moc vypalene. videl jsem proste lepsi. ovsem kdyz je fotim vychazi me to jako tobe. tak nejak uz nevim ja na to

i se shitem kompaktem se ti povedla hezka fotka

ta druhe me prijde taky super, jen bych to srovnal (vez pada) a udelal neco s tema ?preostrenyma? okrajema.
    ale fakt se me to hooodne libi
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Zajímavé fotečky. Líbí, obzvláť ta druhá, je taková jemná, uhlazená, učesaná (to je to slovo). U tý první bych trošičku dole odříznul tu černou.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Standardní

Camillek: jj, souhlasim a u te druhe se mi ted taky zda, ze ten orez mohl byt vetsi.

Tominek: no jo pada, to jsem si nejak nevsiml, tak dik. Jinak to "preostreni" je dano prave tim, ze obe fotky jsou trochu posunute a musel jsem je na sebe napasovat, coz zrovna nepaslo, stativ by to vyresil, no..

A ohnostroje, uz jsme to probrali pres ICQ, ale i pro ostatni, jsou to dlouhe casy (10-15s) protoze na obloze by pri kratkych bylo prd, takze proto obcas az moc velkej chaos a mirne vypaleni.

Zdravicko,
    tak uz mam slibovane fotky z Českého Krumlova, me se libi, ale TK je docela sila na muj zaludek z DSLR. Ba dokonce jsem si snad poprve vsim uplne silene mensiho dynamickeho rozsahu, coz je znat u prvni fotky treba, zamer byl, aby byla videt jak kasna, ale hlavne ta vez trochu solidne..

fotky na http://skodik.no-ip.com/index.php?id...rumlov/krumlov

A abych to tu nezahltil tak dam zase 2 ukazky
    Jeste radsi jednou pro ty, co to nectou -> je to focene Casio QV-R51, tedy omluvte TK.

Zas predem dik za komenty, a to nejen techto 2 fotek, ale snad i tech v odkazu

Věk
    43
    Vliv
    298

myslim ze uz sem ti k tem fotakm rekl dost pres ICQ. me se dle ocekavani nejvic libi 4, 5, 1 ale i 6.

Citace Původně odeslal tominek
    myslim ze uz sem ti k tem fotakm rekl dost pres ICQ. me se dle ocekavani nejvic libi 4, 5, 1 ale i 6.
    Specialne u te 4 jsem zvedavej komu se jeste bude libit, vim ze tominek i ja na tyhle barvy dost ujizdime, ale me prekvapilo, ze jsem o tom jeste mluvil s nekym jinym a taky se mu nejvic libila 4, a to jsem si myslel, ze to nema skoro cenu davat hlavne kvuli barvam

Z fotek se mi nejvíc líbí č.1, z motivů č.6
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Tak mně se nejvíc líbí 1. 4. na mě působí dost rušivě.

reakce beru v potaz, hlavne to nekdy casem srovnam, aby mi tam nepadala tolik vez, snazil jsem se, ale neni to uplne ono no...
    no-X: no oni tu katedralu (6.) osvetlovali az hrozne pozde a ja uz jsem to nestihl cvaknout
    Camillek: dik za nazor!
    ====================

Zdravicko,
    v posledni dobe je to tu trochu modou prinaset ruzne zabery z ruznych akci, a tak i ja prinasim takovou reportaz z jednoho, no rekneme snad i galavecera, mam toho hodne a hodne, ale vybral jsem neco takoveho, co by se mohlo libit vice lidem. V prve rade musim rict, ze je to docela legrace fotit v takovehle "tme" ale ISO1000 to jisti

Tedy snazil jsem se vystihnout nejake pekne momenty, treba u toho kulturisty ty nejvice vypjate... tak nejak je to zas tak trochu moje premiera, tedy kdyz nekdo upozorni na nejake chybky budu rad.
    Naposledy upravil Skodik; 24.05.2006 v 19:58.

na tej prvej lady sa mi nepaci ta urezana ruka, asi by som to rezal ako vacsi detail na tvar, potom by to asi vadilo menej (IMHO)
    druha lady ma prilis rusive pozadie co je trochu skoda, inak by to bolo o dost lepsie
    kulturistu nekomentujem, ten sa mi nejak nepaci ako objekt
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

dik, no u te prvni lady, me to zas tak nevadi a navic je to momentka a druha, jo to jsem zkousel nebylo to spatne, ale bylo uz tam moc orezanych koncetin, takze jsem nechal toto.
    kulturista chapu, cekal jsem ze s timhle moc nepochodim

Jinak te lady, ona vlastne vubec neni lady, myslim, ze ji bylo tak kolem 12let.. Drsny, co? To aby se clovek ptal nejdrive na obcanku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání