Zdravim,
skusal som naistalovat novy notebook, najskor "z mojho instalacneho cd" potom aj oroginal, ale v podstate stale to iste - pokial nie je cerstvo naformatovany HDD, tak mi to zacne nacitavam uvodne subory na instalaciu XP, a ked ma vyhodit prvu obrazovku - vybratie, kam nainstalovat, tak mi to hodi modru obrazovku a hotovo.

Pokial naformatujem, tak mi to prejde az k vyberu miesta, kam chcem instalovat, ale potom mi vyhodi, ze v instalacnom subore je chyba, meno suboru si presne nepamatam. Skusal som dokopy 3 instalacne cd - jedno cierne a 2 original, stale to iste. Kde moze byt chyba?

Naposledy som instaloval iny notebook ASUS, a tam uz bol predinstalovany system, ale po instalacii prveho programu modra obrazovka s hlaskou, ze doslo k chybe - ze doslo k pokusu zapisat do pamate, ktora nie je zapisovatelna. Slo to na reklamacku a tam to spravili, vraj softwarovy problem.

V poslednej dobe 2 instalacie, dve neuspesne, je chyba u mna? Tie iste instalacky na klasicke desktopy bez najmensich problemov vzdy na prvy raz.

Kazda rada dobra

Vuaras