Citace Původně odeslal Aliencz
Kdo jede celý život na úrovni základních verzí MB, Celeron, Duron, Sempron, bla bla, je vždy pouze tam, kde je, výměnou desky za 1600 potom moc netratí, páč na tom nikdy nebyl a ani nebude lépe.
Napis prosimte v cem je muj annoncovany Epox tak ochuzeny(osizeny)zakladni,spatny atd atd.Holt dobra OC deska za skvelou cenu.Je takova doba.Vyhodny kurs koruny vuci dolaru.Skvele ceny.Sam mam Epox s.939.Muzu o ni prohlasit ze OC je pohode za 2600Kc nova.Rozhodne(ostatni prominou)bych nekupoval DFI za 4000kc
Mám svůj board už čtvrtý rok a ještě rok určitě vydrží. Potom skočím na nějaké X2 i s přesunem na PCI-E. Koupím si zase něco pořádného, co mi alespoň čtyři roky vydrží.
No ted ses odkopal )
X2 ti vydrzi 4roky?Hm.
Overclocking bohužel nevím co to je. Trochu jsem se díval a je to nějaké přetaktovávání CPU nebo co. Myslím ale, že je k tomu asi potřeba pořádná a stabilní deska a nějaké dražší chlazení, či co a píšou tady na foru, že to nebývají levné desky. Tak Ti nějak nerozumím, nejlevnější board a jak jsi to psal
Doufam ze si to myslel ironicky.Ja jen ze radis 3500+.Proto muj udiv .Uz jsem odpovedel vyse.Epox za 2600.Muzu doporucit