Výsledky 1 až 25 z 51

Téma: GK do AGP, už fakt nevím...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    294

Standardní Re: GK do AGP, už fakt nevím...

nex
    Jo, to je přesně ten kousíček, který jsem k tomuto konkrétnímu případu přehlédl a potom ho nemohl dohledat, slepota je u každého v jiném stádiu. Tím je situace konkrétně pro něj mnohem příjemnější, obecná rovina se ale nemění. Kdo jede celý život na úrovni základních verzí MB, Celeron, Duron, Sempron, bla bla, je vždy pouze tam, kde je, nákupem desky za 1600 potom moc netratí, páč na tom nikdy nebyl a ani nebude lépe. V takovém případě lze uvažovat reálně o výměně MB jen kvůli PCI-E - souhlas. V těch ostatních to bez velkých investic nejde a pokud už tedy, tak rovnou komplet a to chce zase svoje peníze. IMHO, je velmi pravděpodobné, že onen současný board 754 co má s tím Sempronem asi moc dlouho nemá (rok?) a už musí (je nucen) měnit. To mi ekonomické nepřipadá, zvláště v případě, když na tom za rok bude asi znovu stejně, třeba kvůli novému CPU, nebo ústupu DDR z trhu To je to, co já osobně nepreferuji, upgrade rok co rok a pořád dokola. Mám svůj board už čtvrtý rok a ještě rok určitě vydrží. Potom skočím na nějaké X2 i s přesunem na PCI-E. Koupím si zase něco pořádného, co mi alespoň čtyři roky vydrží. Konec konců, pravdou je, že každej si to má udělat podle svého .....

Overclocking bohužel nevím co to je. Trochu jsem se díval a je to nějaké přetaktovávání CPU nebo co. Myslím ale, že je k tomu asi potřeba pořádná a stabilní deska a nějaké dražší chlazení, či co a píšou tady na foru, že to nebývají levné desky. Tak Ti nějak nerozumím, nejlevnější board a jak jsi to psal ..... Overclocking? Možná, že to v některých případech jde, nevím všechno. A to se ten Overclocking jako musí? Co když to někdo nechce, nebo si na to netroufá? Co potom? Jak se potom počítají ceny? To mi připadá jako "bez Overclockingu nejsi člověkem" ..... velmi inteligentní názor.

Já nikomu nákup A64 3500+ neradím, počítám náklady na relevantní upgrade.

Ale za rok bude mit tahle karta hodnotu 0kc
    Bohužel tohle je vizitka těžké poruchy myšlení. Žádná karta nemá po dvou letech hodnotu NULA. 6800GT v plné náloži už vůbec ne!!! Např. minulý měsíc jsem prodal tady na foru výstavní kousek Gigabyte 8500 DeLuxe za 1100,- po více než čtyřech letech v provozu.
    Naposledy upravil Aliencz; 17.05.2006 v 18:13.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Padá mi Winroute a už nevim co s tim :(
    Založil globalkiller v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 04.02.2004, 19:22
  2. Řešení pro majitele starých AGP GK vs. nové desky
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 06.04.2003, 16:42
  3. HDD IBM Deskstar 180GXP - už fakt nevím
    Založil sleepless v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 04.04.2003, 12:43
  4. Potřeboval bych poradit ohledně AGP
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 25.02.2003, 09:34
  5. Tak už mám desku i grafiku, NEJEDE!! POMOC!-jak to dopadlo?
    Založil Millisx v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 14.02.2003, 13:22

Pravidla přispívání