Citace Původně odeslal Aliencz
No přece aby ten přechod na PCI-E byl co nejlevnější, resp. úplně bezestrát, nebo dokonce výhodnější, (než použít ještě na nějakou dobu dobrou nebo výbornou AGP kartu z druhé ruky), jak tu někteří horlivě doporučují a já nesouhlasím - prostě odmítám akceptovat přechod na PCI-E za každou cenu, to je kravina. Jooo, kdo na to má, jak je libo, ale s těmi se tu ani dohadovat nehodlám, mají svoje pádné argumenty. Navíc kupovat drahou desku a cpát do ní Semprona, to mi jde proti srsti. Prostě tu chybí jakákoliv koncepce pro navrhovaný upgrade jen z důvodu přechodu na PCI-E a to mě štve, je to jen takové nedodělané a nepromyšlené plácání hubou, nic víc.
hech...7600GT je výkonnější než 98 procent karet do AGP (jediná AGP karta, která by ji snad mohla stačit alespoň někde je 7800GS a kolik stojí?)..navíc nevšimnul jsem si, že by se hojně lidi zbavovali 6800GT, 6800Ultra, X850XT atd atd (abych mohl doporučit bazar), které prostě na nové karty stejně nemají. Já mám v podpisu desku, která teď stojí 1600 a dostal jsem z ní lepší výsledky při přetaktu než s původní DFI NF3 250Gb. Tak jakápak "nejlevnější"? Ať si ji klidně koupí.

Jinak s tím přechodem...holt každej, kdo ještě jede na AGP udělal kravinu, že ji včas neprodal. Teď se jí bude už blbě zbavovat. Ale nesouhlasím s tím, že upgrade ze s A na 754 jen kvůli PCIe je kravina....to se právě strašně pleteš. Kdo chce lepší grafiku, tak mu stejně nic jiného nezbyde.