Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 51

Téma: GK do AGP, už fakt nevím...

Member
    Vliv
    256

Standardní Re: GK do AGP, už fakt nevím...

Myslím, že tohle je naprosto zbytečně košatý thread a naprosto o ničem. Nechápu jednu věc...proč jsi nedávno kupoval novou desku do AGP, když jasně vidíš, že žádná nabídka do AGP není...a tato situace je už víc jak půl roku možná i rok.

Okamžitě ji zkus prodat (i to bude ořech, kdo by chtěl 754 + AGP) a kup si novou desku s PCIe. A nebo pokud AGP, tak bazar...vše nové do AGP má šílené poměry cena/výkon. Snad opravdu jen ta X1600Pro by stála za úvahu.
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Ale vzdyt ma sempron.Zrovna tohle cpu ma podle me dobrej pomer cena vykon.Nerikam ze si k tomu ma koupit x1900xt ale takova 7600gt nebo 1800GTo je k tomu idealni reseni.Staci si koupit MB a frci dal.Co je furt za problem?Za 4600kc je mel radim a myslim TSBohemia.Urcite i spousty malych shopu.Nebo bude 7600GT AGP ale otazka zni kolik bude stat.Investovat do AGP je jako splachnout penize do zachodu.Uprime taky jsem necekal ze AGP tak rychle chcipne
    Naposledy upravil nex; 17.05.2006 v 10:29.

Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    291

For nex:
    Pořád mi uniká, ke komu vlastně postuješ. Čtu to z vrchu dolů už po patnácte a nikde nevidím info o tom, co má za stávající konfiguraci. Navíc je tu dotazů více od různých lidí.

Add CPU - pokud je stávající CPU na 754, je přechod na PCI-E výhodnější, ale to ví snad každý, stejně jako každý ví, že pokud tomu tak není - což je naprostá většina, tak je situace opačná a upgrade komplet by měl mít nějaký smysl ohledně nárůstu výkonu, proč jinak vrazit balík peněz do upgrade, abych si vyměnil high-tech desku s AGP a socket A za noname s PCI a 754?

Každá další tisícovka vynaložená jen na přechod na PCI-E bez vyššího rozmyslu a cíle do budoucnosti, je pro mě vyhozením peněz. Kdo nemá peníze nazbyt a obrací každou stokorunu myslím ví o čem je řeč. Sytý holt hladovému nevěří.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Member
    Vliv
    256

Citace Původně odeslal Aliencz
    For nex:
    Pořád mi uniká, ke komu vlastně postuješ. Čtu to z vrchu dolů už po patnácte a nikde nevidím info o tom, co má za stávající konfiguraci. Navíc je tu dotazů více od různých lidí.

Add CPU - pokud je stávající CPU na 754, je přechod na PCI-E výhodnější, ale to ví snad každý, stejně jako každý ví, že pokud tomu tak není - což je naprostá většina, tak je situace opačná a upgrade komplet by měl mít nějaký smysl ohledně nárůstu výkonu, proč jinak vrazit balík peněz do upgrade, abych si vyměnil high-tech desku s AGP a socket A za noname s PCI a 754?

Každá další tisícovka vynaložená jen na přechod na PCI-E bez vyššího rozmyslu a cíle do budoucnosti, je pro mě vyhozením peněz. Kdo nemá peníze nazbyt a obrací každou stokorunu myslím ví o čem je řeč. Sytý holt hladovému nevěří.
    nechápu tvoje označení noname deska s PCIe a 754..můžeš mi to osvětlit?

Jinak přechod na PCIe ze sA se vyplatí v každém případě ať máš za CPU cokoliv výkonného....výběr grafik do PCIe, fakt, že jsou všechny levnější než karty do AGP, fakt, že PCIe karta zůstane do budoucna, při přechodu ze 754 na např. dvoujádra....řada x8xx, 68xx, 66xx jsou už vykopávky....nové karty do AGP už nejsou nebo jsou tak drahé, že se to nevyplatí....7600GS a 7600GT budou až někdy o prázdninách za ceny minimálně o několik stovek vyšší než do PCIe. Jestli před pár měsíci bylo zůstávat u AGP nesmysl, tak nevím jak to nazvat teď....takže znovu opakuju..prodat desku s AGP popř. i procesor a koupit něco jiného s PCIe.
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Věk
    58
    Vliv
    291

Můžu. Obecně považuji nejlevnější desky za nejlevnější. Zelenou trávu, považuji za zelenou, rajče za rajče, rohlík za rohlík. Jelikož mě nenapadlo, že si tu bude někdo chtít hrát na slovíčkaření, použil jsem pro nejlevnější desky nesprávný výraz "noname" (bezejmenný), který se v PC hantýrce používá pro neznačkové výrobky. Ano, uznávám, že dnes i značkoví výrobci vyrábějí ty nejlevnější komponenty. Takže opravuji svůj popis NONAME na NEJLEVNĚJŠÍ a omlouvám se za způsobené příkoří, či újmu.

Budeme tedy kalkulovat:
    Socket 754 = téměř bez diskusí Sempron, Athlony64 na 754 už téměř neseženu a jelikož Sempron nechci a nikdy chtít nebudu, nemám jinou možnost. já dokonce nechci ani s754, protože když už dělám upgrade, tak ne po milimetrech, ale alespoń po metrech.

OC deska s 939 min. 2500,- (spíše ale 3500,-)

CPU, které výkonem viditelně, ale hlavně smysluplně překoná XP3200 = A64 3500+ a výše
    CPU A64 3500+ s939 = 5000,-

Celkem 7500 - 8500 pro alespoň nějak málo smysluplný upgrade, pokud vyberu levnější Sempron a nejlevnější desku, tak na tom budu s výkonem stejně (ne-li hůř), jako doteď s tím, že vyhodím za desku a CPU jen cca 4-4,5tis. Co s takovým šrotem ale nevím, protože za rok budu muset kupovat minimálně nový CPU = další výdaje, spíš ale budu uvažovat i o nové desce pro snad již dostupnější dual CPU a DDR2. Takže rozhodně vyčkávám.

Cenu grafik nezapočítávám, srovnají se samy. prosím, může mi někdo vysvětlit, proč mám teď, když nemusím, vyhazovat z okna několik tisíc korun, abych zjistil, že výkon CPU mi zůstane stejný, deska je bez fičur, zato mám novou PCI grafiku střední třídy, kterou ale vemi snadno můžu nahradit koupí z druhé ruky ještě do stávajícího portu AGP? To ty prachy raději pošlu na charitu, páč jinak bych si musel připadat jako debil.
    Naposledy upravil Aliencz; 17.05.2006 v 14:21.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Member
    Vliv
    256

Můžu. Obecně považuji nejlevnější desky za nejlevnější. Zelenou trávu, považuji za zelenou, rajče za rajče, rohlík za rohlík. Jelikož mě nenapadlo, že si tu bude někdo chtít hrát na slovíčkaření, použil jsem pro nejlevnější desky nesprávný výraz "noname" (bezejmenný), který se v PC hantýrce používá pro neznačkové výrobky. Ano, uznávám, že dnes i značkoví výrobci vyrábějí ty nejlevnější komponenty. Takže opravuji svůj popis NONAME na NEJLEVNĚJŠÍ a omlouvám se za způsobené příkoří, či újmu.
    aha...mno, ale já nechápu, proč by do 754 měl kupovat tu nejlevnější, jak říkáš...Ať si klidně koupí dražší, ne? Výběr je stále velký.

Věk
    58
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal Meridius
    aha...mno, ale já nechápu, proč by do 754 měl kupovat tu nejlevnější, jak říkáš...Ať si klidně koupí dražší, ne? Výběr je stále velký.
    No přece aby ten přechod na PCI-E byl co nejlevnější, resp. úplně bezestrát, nebo dokonce výhodnější, (než použít ještě na nějakou dobu dobrou nebo výbornou AGP kartu z druhé ruky), jak tu někteří horlivě doporučují a já nesouhlasím - prostě odmítám akceptovat přechod na PCI-E za každou cenu, to je kravina. Jooo, kdo na to má, jak je libo, ale s těmi se tu ani dohadovat nehodlám, mají svoje pádné argumenty. Navíc kupovat drahou desku a cpát do ní Semprona, to mi jde proti srsti. Prostě tu chybí jakákoliv koncepce pro navrhovaný upgrade jen z důvodu přechodu na PCI-E a to mě štve, je to jen takové nedodělané a nepromyšlené plácání hubou, nic víc.
    Naposledy upravil Aliencz; 17.05.2006 v 14:30.

Member
    Vliv
    256

No přece aby ten přechod na PCI-E byl co nejlevnější, resp. úplně bezestrát, nebo dokonce výhodnější, (než použít ještě na nějakou dobu dobrou nebo výbornou AGP kartu z druhé ruky), jak tu někteří horlivě doporučují a já nesouhlasím - prostě odmítám akceptovat přechod na PCI-E za každou cenu, to je kravina. Jooo, kdo na to má, jak je libo, ale s těmi se tu ani dohadovat nehodlám, mají svoje pádné argumenty. Navíc kupovat drahou desku a cpát do ní Semprona, to mi jde proti srsti. Prostě tu chybí jakákoliv koncepce pro navrhovaný upgrade jen z důvodu přechodu na PCI-E a to mě štve, je to jen takové nedodělané a nepromyšlené plácání hubou, nic víc.
    hech...7600GT je výkonnější než 98 procent karet do AGP (jediná AGP karta, která by ji snad mohla stačit alespoň někde je 7800GS a kolik stojí?)..navíc nevšimnul jsem si, že by se hojně lidi zbavovali 6800GT, 6800Ultra, X850XT atd atd (abych mohl doporučit bazar), které prostě na nové karty stejně nemají. Já mám v podpisu desku, která teď stojí 1600 a dostal jsem z ní lepší výsledky při přetaktu než s původní DFI NF3 250Gb. Tak jakápak "nejlevnější"? Ať si ji klidně koupí.

Jinak s tím přechodem...holt každej, kdo ještě jede na AGP udělal kravinu, že ji včas neprodal. Teď se jí bude už blbě zbavovat. Ale nesouhlasím s tím, že upgrade ze s A na 754 jen kvůli PCIe je kravina....to se právě strašně pleteš. Kdo chce lepší grafiku, tak mu stejně nic jiného nezbyde.

Věk
    58
    Vliv
    291

Meridius
    Jsem rád, že jsme se konečně domluvili, už mě to fakt nebavilo.

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Citace Původně odeslal rentier3650
    Je to do Sempronu64 na 2GHz a čekal jsem, že tady v bazaru bez velkého přemýšlení seženu něco staršího, ale ono nic A obecně aj jinde nic kloudného není. N6600gt mi přijde už moc obyč a N6800gs zase drahá.
    Puvodni post.Ja radim novy MB s.754 s PCI-E.Je Epox opravdu takovy noname pro tebe?Za 1700kc nadherna cena.Dival ses nekdy na srovnani Sempron/Venice?O kolik vyhral Venice?O par procent.Sempron je(nebo aspon byl nez dost zlevnili CPU pro s.939)idealni volbou dneska.Stejne si kazdej do s.939 koupil 0144 tak jakejpak 3500+?Kdo chce max at si veme X2....Prave proto rikam ze jakykoliv XP(M) je dneska bezceny sunt,kdyz si muzu koupit vykonove podoby Sempron+MB za hubicku.
    Nevim pro to opakovat donekonecna.6800 natoz 6600 nema dnes uz co nabidnout.On si veme novej board da do nej stavajici CPU koupi 7600GT a jede.Pohoda.
    OC deska s 939 min. 2500,- (spíše ale 3500,-)
    Blabol c.1.Epox,Asus za 2500kc
    CPU, které výkonem viditelně, ale hlavně smysluplně překoná XP3200 = A64 3500+ a výše
    CPU A64 3500+ s939 = 5000,-
    Blabol c.2
    Venice 3000+ za 3000kc.Rika ti neco slovo overclocking?Ty nekomu radis 3500+?Hmmmmmm.

Co myslis?Koupi si nekdo Barton +AGP MB nebo MB s PCI-E za 1700+CPU za 2000kc?
    http://shop.computershop.cz/eshop/de...54-palermo-box
    Nejake testy:
    http://www.svethardware.cz/art_doc-7...9003F17D1.html
    Naposledy upravil nex; 17.05.2006 v 16:09.

Ani nevim, jak na to vsechno vase psani reagovat, kazdopadne znovu diky vsem!

Desku s AGP jsem koupil proto, ze byla za vyhodnou cenu a umoznuje aspon trochu taktovat oproti puvodni uplne nanicovate! A hrani her jsem neplanoval, viz prvni post...

Asi uz jsu rozhodnute jit do PCIe, ale opet pouzite vyhodnejsi kousky zadne nejsou, narazil jsem jen na zrejme hodne problematicky Asus K8N4-E.

Za soucasnou Gigabyte GA-K8NS mam nabidku osm stokorun, ale co misto ni? Navic se ted na PCT objevila N6800gt do AGP mozna za ctyri. Pote by me upgrade GK vysel s prodejem soucasne na 2.5K, kdezto jen vymena desky na PCIe vic jak tisicovku, s nejakou X1800gto pak na vic jak na dvojnasobek...

A bude toto reseni 2x lepsi, to je posledni otazka?

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Je to na tobe Nedavej vic jak 4000kc 6800GT je vlastne predminula generace.Nekdejsi highend dneska v klidu porazi mainstreamova 7600GT.Pokud to nechces moc resit vem ji.Ale za rok bude mit tahle karta hodnotu 0kc.Kdyz ted prejdes na PCI-E mozna to bude jakoby drazsi ale casem grafiku aspon prodas za nejakou cenu.Navic si v dohledne dobe zahrajes rozhodne lip s x1800GTo nez 6800GT.Zalezi jen na tobe.

Věk
    58
    Vliv
    291

nex
    Jo, to je přesně ten kousíček, který jsem k tomuto konkrétnímu případu přehlédl a potom ho nemohl dohledat, slepota je u každého v jiném stádiu. Tím je situace konkrétně pro něj mnohem příjemnější, obecná rovina se ale nemění. Kdo jede celý život na úrovni základních verzí MB, Celeron, Duron, Sempron, bla bla, je vždy pouze tam, kde je, nákupem desky za 1600 potom moc netratí, páč na tom nikdy nebyl a ani nebude lépe. V takovém případě lze uvažovat reálně o výměně MB jen kvůli PCI-E - souhlas. V těch ostatních to bez velkých investic nejde a pokud už tedy, tak rovnou komplet a to chce zase svoje peníze. IMHO, je velmi pravděpodobné, že onen současný board 754 co má s tím Sempronem asi moc dlouho nemá (rok?) a už musí (je nucen) měnit. To mi ekonomické nepřipadá, zvláště v případě, když na tom za rok bude asi znovu stejně, třeba kvůli novému CPU, nebo ústupu DDR z trhu To je to, co já osobně nepreferuji, upgrade rok co rok a pořád dokola. Mám svůj board už čtvrtý rok a ještě rok určitě vydrží. Potom skočím na nějaké X2 i s přesunem na PCI-E. Koupím si zase něco pořádného, co mi alespoň čtyři roky vydrží. Konec konců, pravdou je, že každej si to má udělat podle svého .....

Overclocking bohužel nevím co to je. Trochu jsem se díval a je to nějaké přetaktovávání CPU nebo co. Myslím ale, že je k tomu asi potřeba pořádná a stabilní deska a nějaké dražší chlazení, či co a píšou tady na foru, že to nebývají levné desky. Tak Ti nějak nerozumím, nejlevnější board a jak jsi to psal ..... Overclocking? Možná, že to v některých případech jde, nevím všechno. A to se ten Overclocking jako musí? Co když to někdo nechce, nebo si na to netroufá? Co potom? Jak se potom počítají ceny? To mi připadá jako "bez Overclockingu nejsi člověkem" ..... velmi inteligentní názor.

Já nikomu nákup A64 3500+ neradím, počítám náklady na relevantní upgrade.

Ale za rok bude mit tahle karta hodnotu 0kc
    Bohužel tohle je vizitka těžké poruchy myšlení. Žádná karta nemá po dvou letech hodnotu NULA. 6800GT v plné náloži už vůbec ne!!! Např. minulý měsíc jsem prodal tady na foru výstavní kousek Gigabyte 8500 DeLuxe za 1100,- po více než čtyřech letech v provozu.
    Naposledy upravil Aliencz; 17.05.2006 v 18:13.

Věk
    58
    Vliv
    291

Kupecké počty jsou jasné i dětem, počítej a neptej se. Držím palce.

jake jsou tvoje preference? nova karta nebo bazar?

x1600pro - asi nejhorsi volba, protoze je to opravdu slaboucka karta. (vyzkouseno)
    6600Gt - novou nebrat, ale bazarova se da koupit +-2500Kc a to je dobry kup.
    x800Gt nebo x800Gto - mel jsem obe. x800gt vs 6600gt je zavisle na pouzitem jadre. Pokud chytis x800gt(x) s jadry 430, tak je lepsi 6600gt. Pokud s 480 nebo 423, tak jsou lepsi obe lepsi volba nez 6600gt.Jen pocitej s tim, ze nove x800gt(x) uz jsou skoro jen s tim shit jadrem.
    6800Gt - rekl bych, ze je nejvykonnejsi ze vsech vyse jmenovanych, ale budes mit problem ji starsi koupit.

Jinak se pripojuji k ostatnim a davam ti radu strelit desku a za stejny penize poridis kartu o tridu lepsi za stejny penize. Jen to bude chtit stesti na kupce te tvoji desky.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Member
    Vliv
    256

Ani nevim, jak na to vsechno vase psani reagovat, kazdopadne znovu diky vsem!

Desku s AGP jsem koupil proto, ze byla za vyhodnou cenu a umoznuje aspon trochu taktovat oproti puvodni uplne nanicovate! A hrani her jsem neplanoval, viz prvni post...

Asi uz jsu rozhodnute jit do PCIe, ale opet pouzite vyhodnejsi kousky zadne nejsou, narazil jsem jen na zrejme hodne problematicky Asus K8N4-E.

Za soucasnou Gigabyte GA-K8NS mam nabidku osm stokorun, ale co misto ni? Navic se ted na PCT objevila N6800gt do AGP mozna za ctyri. Pote by me upgrade GK vysel s prodejem soucasne na 2.5K, kdezto jen vymena desky na PCIe vic jak tisicovku, s nejakou X1800gto pak na vic jak na dvojnasobek...

X1800GTO dokáže dát i 9k v marku 05. Kolik dá 6800GT? Pochop, toto je jako srovnávat Oktávku s Ferrárkem. výběr desky do 754 je určitě někde v jiných threadech.

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Kdo jede celý život na úrovni základních verzí MB, Celeron, Duron, Sempron, bla bla, je vždy pouze tam, kde je, výměnou desky za 1600 potom moc netratí, páč na tom nikdy nebyl a ani nebude lépe.
    Napis prosimte v cem je muj annoncovany Epox tak ochuzeny(osizeny)zakladni,spatny atd atd.Holt dobra OC deska za skvelou cenu.Je takova doba.Vyhodny kurs koruny vuci dolaru.Skvele ceny.Sam mam Epox s.939.Muzu o ni prohlasit ze OC je pohode za 2600Kc nova.Rozhodne(ostatni prominou)bych nekupoval DFI za 4000kc
    Mám svůj board už čtvrtý rok a ještě rok určitě vydrží. Potom skočím na nějaké X2 i s přesunem na PCI-E. Koupím si zase něco pořádného, co mi alespoň čtyři roky vydrží.
    No ted ses odkopal )
    X2 ti vydrzi 4roky?Hm.
    Overclocking bohužel nevím co to je. Trochu jsem se díval a je to nějaké přetaktovávání CPU nebo co. Myslím ale, že je k tomu asi potřeba pořádná a stabilní deska a nějaké dražší chlazení, či co a píšou tady na foru, že to nebývají levné desky. Tak Ti nějak nerozumím, nejlevnější board a jak jsi to psal
    Doufam ze si to myslel ironicky.Ja jen ze radis 3500+.Proto muj udiv .Uz jsem odpovedel vyse.Epox za 2600.Muzu doporucit

Věk
    58
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal nex
    Napis prosimte v cem je muj annoncovany Epox tak ochuzeny(osizeny)zakladni,spatny atd atd.Holt dobra OC deska za skvelou cenu.Je takova doba.Vyhodny kurs koruny vuci dolaru.Skvele ceny.Sam mam Epox s.939.Muzu o ni prohlasit ze OC je pohode za 2600Kc nova.Rozhodne(ostatni prominou)bych nekupoval DFI za 4000kc
    No ted ses odkopal )
    X2 ti vydrzi 4roky?Hm.
    Doufam ze si to myslel ironicky.Ja jen ze radis 3500+.Proto muj udiv .Uz jsem odpovedel vyse.Epox za 2600.Muzu doporucit
    Mě už to nebaví, ty pořád o voze, já o koze. To je k ničemu. Mnou původně nazvané NONAME a přejmenované na NEJLEVNĚJŠÍ desky nebyly myšleny již slušné, např. tebou navhované Epox za 2600,- ale nějaké jiné za 1600,- kdopak je tu doporučoval Toto jsem uvedl dost zřetelně a podepřel základním rozpisem, kde začínám u slušné desky na 2500,- což odpovídá tvému návrhu. Takže mě vlastně jen kopíruješ ..... a td ..... sorry, mě to neba. Tohle není diskuse. pro mě je to uzavřená kapitola, můj názor je ten, komu není rady, tomu určitě není ani pomoci a taky "každej za svý", mě je to buřt.

Finale? Proč by mi nevydržela X2 čtyři roky? jak myslíš, že mám dlouho svůj board, nedávno prodanou grafiku, můj stařičkej IBM hadřík ATA100 s 60GB a koneckonců XP2100? A ještě rok určitě poběží. proto si nerozumíme, žiješ asi v jiným světě.
    Naposledy upravil Aliencz; 17.05.2006 v 18:42.

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

s.939 Epox 2600Kc+3000Kc CPU 3000+
    s.754 Epox 1700Kc+2000Kc CPU 2800+
    Davam to jako priklad.Co je na tom k nepochopeni.Ty zijes v jinym svete a doporucujes drahy MB,drahy CPU(viz 3500+ za 5000kc A nesmyslny grafiky

Věk
    58
    Vliv
    291

Ach jo, já nic takového nedoporučuji, já navrhuji počkat s upgradem a raději, pokud se to vyplatí, vzít nějakou jetou AGP za 2-3-4 tácky a počkat, až to bude mít smysl ... myslím, že kdybychom šli spolu na pivo, že bychom si to vyjasnili za 5 minut, vždyť ani nejsi o moc mladší, než já a dobře bychom pokecali i popili, je vidět, že takhle to prostě občas nefunguje .... bye a dál už fakt končím.
    Naposledy upravil Aliencz; 17.05.2006 v 22:47.

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Dyk jo smarja....Ja doporucuju hledat jen bazarovy karty.Co nejlevnejsi.Bud x850 nebo 6800(minGT).Ted je na pcbazaru x850Pro za 3700kc.Tak sup do ni

Member
    Vliv
    256

to alien: čteš, co má dotyčnej teď za desku? gigabyte k8ns...to není žádnej OC kus a zřejmě mu to stačí, tak proboha přestaň s těma nesmyslama o 2500 minimálně za nějakou slušnou desku. Jemu se nejedná o upgrade desky, ale o upgrade grafiky.

Jemu jde o to jestli přejít nebo nepřejít...tato deska http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33738 je imho slušná, pokud tu svou prodá za 800, tak doplatek je 900 (spíš míň, protože CC není zrovna nejlevnější a dá se to sehnat i levněji). A pak ať si vybere, když teda převrací každou korunu. Může si vybrat z desítek zajímavejch karet. X850Pro...hmm..tomu říkám "kauf". X1800GTO za 5400 ji roztrhá na kusy. 7600GT za 4800 taktéž. Poměr cena výkon naprosto někde jinde. Jak to děláš ty nás nezajímá...nás zajímá, jak by to měl udělat on.

Věk
    58
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal Meridius
    ........ Jemu se nejedná o upgrade desky, ale o upgrade grafiky.....
    Skvělý postřeh, tedy, SLÁÁÁÁVA, tak se toho drž a nenuť mu pořád výměnu desky, když to není nezbytně nutné. KONEC. FINITO, UŽ ANI Ň.
    Naposledy upravil Aliencz; 18.05.2006 v 07:33.

Member
    Vliv
    256

Skvělý postřeh, tedy, SLÁÁÁÁVA, tak se toho drž a nenuť mu pořád výměnu desky, když to není nezbytně nutné. KONEC. FINITO, UŽ ANI Ň.
    zase nesmysl, tak ti to vysvětlím....tuto větu jsem myslel tak, že jemu se nejedná o to, aby dostal OC desku, když doteď valil s prominutím na jedné z nejobyčejnějších desek pod sluncem. Na té výměně desky trvám a pokud sis nevšiml, hned pod tím jsem uvedl argumenty proč. Pokud od někoho koupíš dobrou grafiku do AGP pod 4k, tak to bude dost zázrak. Všichni, kdo to prodávaj jsou si vědomi toho, že do AGP už skoro nic není, takže ti s cenou dolů nepůjdou. A tvůj XP2100..k tomu je dávat 6800GT či cokoliv rychlejšího škoda. Mimochodem sempron 754 na stejné frekvenci jako staré XP je rychlejší. Takže další argument, proč bych s přechodem neváhal. Rozhodně k tomu nepotřebuješ A64.

Diky vsem, myslim, ze bylo vsechno dulezite receno a ted uz je to jenom na me - jeste jednou diky za pomoc a lock!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Padá mi Winroute a už nevim co s tim :(
    Založil globalkiller v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 04.02.2004, 19:22
  2. Řešení pro majitele starých AGP GK vs. nové desky
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 06.04.2003, 16:42
  3. HDD IBM Deskstar 180GXP - už fakt nevím
    Založil sleepless v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 04.04.2003, 12:43
  4. Potřeboval bych poradit ohledně AGP
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 25.02.2003, 09:34
  5. Tak už mám desku i grafiku, NEJEDE!! POMOC!-jak to dopadlo?
    Založil Millisx v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 14.02.2003, 13:22

Pravidla přispívání