128bitová RAM Nvidia 7600GT za 4600 i s DPH ...?? Pokud ano, tak je to výborný kup, ale kde to za tu cenu prosím mají? (osobní názor, 128bit. karty nekupuji) Děkuji i za ostatní. Většina lidí, co má ještě starší AGP desky a hlavně karty, má i prkna se socket A, takže je nutné zakoupit i nový procesor a když už taková změna, tak určitě ne Sempron. Staré XPčko-Bartona se těžko zbavíš za litr, nový A64 na 754 aby to byl alespoń nějaký postup k lepšímu, stojí přes 5tis. Nemá cenu měnit Bartona, většinou přetočeného na 3200+ za A64 3200+ .... to jsou jednoznačně vyhozené peníze. Nevím, jak ostatní, chápu, že někdo dělá upgrade 2x do roka, já jen tehdy, pokud jdu s výkonem alespoň o 100% navrch u konkrétních komponent, CPU, grafika. Jsem přesvěčen, že lidi, co mají doposud AGP jsou přesně takoví, nebo podobní, jinak už by měli PCI-E dávno. Já si třeba na upgradfe CPU ještě dlouho počkám. 8tis. za pořádné CPU totiž odmítám, stejně jako většina ostatních, vydat. Až budu měnit desku a CPU, musí to být zase o pořádný kus a ne to jen měnit, abych tam mohl strčit jinou kartu, to pro mě nemá logiku. Tento názor však samozřejmě nikomu nenutím, je to můj osobní postoj k upgrade. Vášnivý hráč a PC maniak v jedné osobě to samozřejmě nemůže akceptovat, což plně chápu. Takový člověk ale podle mě neřeší co sehnat do AGP, protože tento problém má již dávno vyřešen.