Citace Původně odeslal tiktak
Citace Původně odeslal Westler
Citace Původně odeslal tiktak
Citace Původně odeslal Westler
Hmm, asi mas teda pravdu... Ale stejne ho prodam, ma blbou kvalitu obrazu (mam celkem spatnou antenu). Jinak sitovku mam integrovanou INTEL a jede vyborne. Skoda ze moc nepoznam rozdil s/bez ni --- sit totiz potrebuju :P
S kvalitou obrazu a citlivosti pujdes vys tak maximalne s Averem nebo Pinaclem, ( a to si musis priplatit), rovnez maj bejt slusny novy karty s chipy SAA7130 nebo Conexant CX23881, ale pak by ses mozna divil, kde ti mizi 50% vykonu PC (ty ovladace pro ne jeste moc vychytany nejsou...)
No sak prave. Tys to asi moc nepochopil. Ma tak spatnou kvalitu (asi malo citlivy na slaby signal) ze se na nej stejne moc nedivam. Tak dnes jsem ho vyndal z pc a prodam ho. Koupim si radsi TV

Oki ?
Ja chapu docela dobre. Prodej Winfast a kup si klasickou TV, a kdyz ti pobezi spatne, tak ji taky prodej a koukej se ven z okna. Nebo zapremyslej, jak zlepsit antenu. Myslim ze tady to bylo o problematickych ovladacich, ktere snizuji vykon a ne o tve blbe antene nebo bootu o 0.23s rychlesimu (by mne zajimalo, jaks to objektivne otestoval )...
Myslis ze ty ovladace tam zustavaji ? To si myslim je blbost, no budiz mozna neco malo v registrech, ale urcite to nestoji za rec ...

Ale jo, antena jde (pro TV), ale na tuner je asi moc malo citliva ...

Testoval jsem to BOOTVISem (programek pro Win XP co meri/optimalizuje rychlost bootovani). Ted za 16,67s