Citace Původně odeslal Brogg
Tak to je divny, mozna chyba kusu. Ja mam bios nikdy nemeneny (nebyl duvod) a mam 2*512 PQI (cipy PQI) a jedou na 400MHz. To ze Te "zlobil pametovy radic" nebylo asi zpusobeno radicem obecne, ale mozna kusem nebo co pameti?
Jen tak bokem, ja netvrdim, ze ta deska je skvost a super na OC, ale co na ni ocenuji je stabilita nebo bezproblémovost na pci ci usb Do kancelarsky sestavy je ji temer skoda. Jen se chystam jeste vyzkouset sata, nemate zkusenost?
No, jak rikam..ten problem jsem nikdy nevyresil - deska dodnes beha v zaloznim PC s FSB na 400MHz a pameti bezi na 333MHz. Nemuzu si stezovat. Moduly jsem samozrejme nekolikrat menil, zkousel pridat voltaz a delal dalsi psi kusy, ale bez uspechu. Take bych to videl na onen problem kusu, ale uz to nehodlam resit
Jinak co se tyce SATA - pouzival jsem ho cca 3 mesice a za tu dobu jsem nezaznamenal jediny problem. Disk byl tusim nejaky Western Digital, nainstalovane potrebne ovladace a vsechno bylo naprosto v poradku. Az na ten problemek s pameti si opravdu nemuzu stezovat. Pro me dost fortelna deska a dodnes mi slouzi.