Výsledky 1 až 25 z 62

Téma: Slimák

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Slimák

Citace Původně odeslal Pocket
    Fotky hezke.. take mam na D200 zalusk, muzu se zeptat, v cem konkretne ti D70 nestacila?
    Jinak co se tyce fotek.. chybi mi tu vice ostrosti, hlavne u toho portretu. Jak uz tu psal Maul, u portretu se voli prevazen format na vysku. Motivy jsou zajimave, ale myslim, ze nejsou kompozicne ok, pripadne nejak jinak orezat.. ale jen tak dal.. urcite toho musis mit nafoceny vicero..
    To ne, že by mi D70 nestačila nebo mi něco hodně vadilo, abych ji musel pustit, prodal jsem jí a výhodně koupil D200, jinak bych do toho nešel.
    Co mi ale vadilo, byl ten náhled a malé zvětšení snímku na displayi, ale kvůli tomu jsem na D200 nepřecházel.
    Když je ale srovnávám, tak se mi s D200 pracuje mnohem líp a chci její nový funkce využít.
    Líbí se mi vysokorychlostní synchro s externím bleskem. Na D70tce jsem se často do 1/250 nevešel ani s polarizákem.
    Jo jo, Darth mi dal dobrý rady, toho se budu držet. Předtím jsem portréty nikdy nefotil, takže jsem to odfláknul na široko
    Chtěl bych si koupit stříbrnou odraznou desku a zkusit portrét v exteriéru jen za přirozeného světla.
    Fotek mám dost, ale většinou je to reportáž, večírek nebo vojenská přehlídka či akce.
    Naposledy upravil Slimák; 17.07.2006 v 11:44.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání