Výsledky 1 až 25 z 44

Téma: Nej vzduchový chladič pro SockA bez montážních otvorů?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nej vzduchový chladič pro SockA bez montážních otvorů?

Já bych se jen zeptal, jak to dopadlo?

Zajímalo by mě, zda by šel na SL-KT600-RL. Odhaduji, že možná ano, pokud vezmu v úvahu testování na Asus A7N8X (http://www.hardwarecrew.com/artikel/..._katana_3.html, podrobnější obrázek okolí cpu zde: http://www.pcstats.com/articleimages...a7n8x_full.jpg nebo http://www.skenegroup.net/common/ima..._a7n8x/emo.jpg , popř. verze deluxe v lepším rozlišení: http://www.aezay.dk/imgs/asus-a7n8x-deluxe.jpg )

A tady je ta moje mb pro srovnání: http://www.pctuning.cz/ilustrace/val...kt600_1024.jpg
    Pevně doufám, že by tam šla, ale zajímaly by mě rozměry "podstavce". Pokud ten by se tam vydal, mělo by to jít. btw na SHW psali, že pasiv větší než 80*80 tam nejde. Doslova:
    "Okolo socketu je dostatek místa na namontování chladiče běžných rozměrů (jak říká jeden kolega, okolí socketu je čisté), jedinou limitací mohou být kondenzátory v pravém horním rohu u socketu. Pasiv s rozměrem 80x80 by jste si už dovolit nemohli. Všech 90% běžně používaných chladičů je však vyráběno tak, aby k podobným kolizím nedocházelo.Za velké mínus považuji absenci děr pro instalaci chladičů, které to vyžadují. Pokud jste majiteli podobného chladiče, budete se s ním muset rozloučit."

Tak co Mokus? Máš ho? Zkušenosti?
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Ne nemam, byl jsem sice doma, ale nebyl cas. Ale jedno je jiste, katanaCu bude moje.

Tak a ted ke tvemu mb. Vsude sice pisou, ze katana lze otocit jakymkoliv smerem po 90ti st., ale to podle mne neplati u sockyA, tudiz se muze stat, vzhledem k tomu, ze je mirne naklonena, ze bude kolidovat se zdrojem, ale to by u midi nemel byt problem. Proste jde o to, kdyz provleces sponu pro sockA (tu klikni na detail) tak vzdy bude smerovat tim smerem co jsou "uchytavaci zobacky" na soketu, tudiz: prvni deska - asus: bude foukat ke zdroji (nebo od nej a brat mu vzduch, coz ani vyrobce nedoporucuje, asi kvuli pritlaku..) a ten tu muze kvuli blizkosti socketu ke kraji muze vadit (v pripade logickeho smerovani vzduchu ke zdroji) a u druhe desky bude otocen o 90st. a foukat bude smerem k perforaci/vetrackum ve skrini nebo na pameti....

edit: trochu upraveny mozne smery foukani...
    Naposledy upravil mokus; 16.05.2006 v 01:01.

FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
    MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
    WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
    HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa

Určitě bude dost místa mezi mb a zdrojem, neboť mám Chiefteca LBX (http://www.ventum.net/item/show/chie...a-delce-zalezi) jen trochu jinej design (celočerný), jinak to samy.
    Ale je pravda, že pokud to půjde u Solteka na paměti, tak by prostor nevadil, ale šlo by to proti průtoku vzduchu celou case -> nesmysl, druhá možnost je logická - směrování na zadní 120 fan, ale tam možná bude vadit právě onen kondík Použití této kombinace (soltek a katana) jsem bohužel nikde nenašel...
    Kdy budeš kupovat?

No, tot otazka, i volebni prukaz jsem si nechal poslat na Slovensko... Ale co nejdrive, jak se dostanu domu. Leto je tu co by dup a procaku je treba ulevit, teda "i" sluchu...

FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
    MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
    WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
    HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa

Ok, tak já se zeptám ještě jinak. Jelikož nemám možnost to zjistit jinak než to koupit a namontovat, tak mě dneska napadlo, zda bych si to nekoupil, nevyzkoušel a v případě, že by to nešlo, tak s malou ztrátou bych Ti to nabídl? Co Ty na to? Jde samozřejmě jak o Tvou finanční, tak i časovou představu.

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal Brogg
    Ok, tak já se zeptám ještě jinak. Jelikož nemám možnost to zjistit jinak než to koupit a namontovat, tak mě dneska napadlo, zda bych si to nekoupil, nevyzkoušel a v případě, že by to nešlo, tak s malou ztrátou bych Ti to nabídl? Co Ty na to? Jde samozřejmě jak o Tvou finanční, tak i časovou představu.

OT: koupis li prez net muzes to behem 14 dnu poslat zpet bez udani duvodu...
    jinak slusny prodejce by mel vzit chladic zpet nebude-li pasovat /OT
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Citace Původně odeslal J.Wade
    OT: koupis li prez net muzes to behem 14 dnu poslat zpet bez udani duvodu...
    jinak slusny prodejce by mel vzit chladic zpet nebude-li pasovat /OT
    ale to neni OT, je to pravda s tim vracenim; zrovna jsem chtel napsat neco podobneho....(minuly tyden se mi to s necim povedlo dokonce v alzasoftu...)

jinak napsal jsem sz Gabovi, kdyz psal, ze jich dost prodal majitelum se sockA, jestli by nedokazal poradit...

Dost prodejců to řeší tím, že přes net to pouze rezervuješ a osobní vyzvednutí Tě tohoto práva zbavuje (Softcom), jen přes net by to možná šlo, ale stojí mi to za dohadování? Zejména pokud jsou zde 2 zájemci a ani jeden ji nemá. Já nějakou korunu oželím, pokud to bude bez problémů. Ale zajímavá poznámka, pokud by to s mokusem nevyšlo (čas, peníze), asi bych se snažil domluvit s nějakým prodejcem. Vždy mi vyšli vstříc zejm. menší prodejci... Dobrý nápad. Dík.

EDIT: mokus rychlejší Hoši, díky, fakt skvělá práce! Teď počkáme na Gabovo vyjádření.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20

Pravidla přispívání