Výsledky 1 až 25 z 157

Téma: 1800GTO->1800XL odomykanie pipiek

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    283

Standardní Re: 1800GTO->1800XL odomykanie pipiek

Napeti na jadro 1.3V, pameti 2.05V, chlazene Zalmanem VF700 AlCu. Pri nastaveni jadra na 700MHz to dela nechutnych 85 stupnu, coz uz je hodne a pokud nemam vsechny ventilatory na 100% tak to throtluje. Bohuzel mam rad tiche PC, takze jsem nasel optimalni hladinu hluku chladice a teploty na jadro 630Mhz pri 1.2V. Pameti jsou chlazene pasivkama co byly dodany k chladici. S lepsim chlazenim by to slo urcite poslat i vys.
    Co se tyce softwaru na overclocking pro 1800GTO, tak je to dost krizove. ATItool 0.25 beta 14 tu kartu nezna, takze nefunguje regulace ventilatoru, odecitani teploty ani zmena napeti. Na zmenu napeti a regulaci ventilatoru jsem pouzival overclocker, na zmenu frekvenci ATITool (overclocker meni negativne casovani pameti - nepouzivat !) a teplotu jsem sledoval pres Catalyst Center.
    Nastesti jde vse vyresit pres ATITool, ale je potreba do karty natlacit jiny BIOS postupem, ktery je uveden zde http://www.ocforums.com/showthread.php?t=454158&page=2 prispevek #45. Akorat misto modifikovaneho biosu jsem pouzil originalni co byl v karte, protoze mi stejne nejde odemcit. Po teto uprave funguje V ATITool regulace otacek ventilatoru, zmena napajeni i odecitani teplot. Takto upravenou kartu pouzivam asi 14 dni uplne bez problemu.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil VOiD; 15.05.2006 v 19:06.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání