Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 40 z 40

Téma: Proč mi nic nejede uplne plynule?

Standardní

nevim kdo tohle muze mit vypnuty vzdyt to je ENABLED snad uz od dob 486tek
    AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Jednoznacne to teda reklamauj Shajze hercules....

Standardní

Takze..Dal sem tam tu svoji mx400 a myslel si ze jednoznacne zjistim jestli to je kartou..jenze ne..jednou mi prislo ze to dela podruhy zase ze ne...pak sem si vsim ze v tom ut03 u ty zbrane se to asi necuka ale misto toho se to dost rozklepe kdezto na tom radeonu ne...asi to budu muset vzit k nakymu kamosovi a tam to definitivne zjistit.

Ale jedno vim jiste.Jestli nekdo mate demo od ATI Treasure chest tak tam se mi to na radeonu vzycky po par sekundach trhne(disk nesrotuje).Spustil sem to na gf2 a hele...ani jednou za 5 minut se to necuklo!!

XP 3000+, MSI K9N ULTRA, 1024 MB RAM,
    ASUS EN6600 TOP SILENT, 160 SEAGATE S-ATA....

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Tak to je drsne zaujimave..hmm
    Zeby shajze driveri

Standardní

Nevim mam tam Plutonia a mel sem tam i Herculese..este zkusim original od ATI..

XP 3000+, MSI K9N ULTRA, 1024 MB RAM,
    ASUS EN6600 TOP SILENT, 160 SEAGATE S-ATA....

Standardní

Nemáš na karte nízky refreš? Ja som vymenil Geforce2 Ti za Radeon 9000 so 128 MB ram a teraz to ľutujem , nemôžem nastaviť na radeone zobrazovaciu frekvenciu stále mi bliká monitor 60 Hz aj keď nastavím napr. rozlíšenie 1024 / 100 Hz karta mi to ukazuje ako nastavené , ale monitor stále ukazuje 60 Hz. Skúšal som už toľko vecí (nové ovládače catalyst , powerstrip ,...) , že najrozumnejšie bude kartu čo najrýchlejšie niekam streliť . S ovládačmi je to u Ati horšie , ako u Matrox . Som sklamaný . ( Moja konfigurácia : MB ECS K7S6a , CPU Athlon 1700+ , Radeon 9000 128 MB , zvuk audigy , HDD 2x 30 Gb/7200rpm , ram 256 MB DDR .)

Standardní

Zapa:

Cece, ze by to nefungovalo jenom tobe? Nevim jestli je dobre reseni kartu odsoudit a poslat ji do vecnych lovist....snad nepatris mezi jedince, kteri se nesnazi.

V zalozce monitor nastav frekvenci a v zalozce Display/monitor nastav max.frekvence a rozliseni.
    || AMD PHENOM II X4 960 3.0/3,4@3,8GHz, 1,35V | MSI 870A-G54| SAPPHIRE RADEON R285 2GB 928/5500MHz | A-DATA 1x8GB DDRIII 1600 | SAMSUNG 640GB/16MB ||
    AMDATI

Standardní

Snažím sa a skúšam všeličo , ale nič okrem powerstripu nerozhýbe frekvenciu prichádzajúcu na monitor . Nemám rád , keď musím spúšťať nejaké ovládače aby mi pracovalo niečo čo má fungovať priamo. Nie som pretaktovávač ktorý naháňa každý frame na obrazovke . Chcem len , aby všetko fungovalo ako má . Napr. aby som nemal problém z kartou keď si chcem na telke pozrieť z PC nejaký film. Na Geforske mi stačilo spustiť TVtools-y a mohol som pozerať . Ati-nu treba reštartovať celé PC a zapnúť dopredu telku a toto je ten uživateľský konfort na ktorý som si zvykol a teraz ma to vytáča keď ešte nefunguje všetko ako má . Iný priklad Radeon 9000 64 MB nainštalovaný na borde od MSI ten istý problém nejde refreš nastaviť ani v ME ,W2000 ani v XP . A teraz babo raď.

Standardní

Citace Původně odeslal Zapa
    Snažím sa a skúšam všeličo , ale nič okrem powerstripu nerozhýbe frekvenciu prichádzajúcu na monitor . Nemám rád , keď musím spúšťať nejaké ovládače aby mi pracovalo niečo čo má fungovať priamo. Nie som pretaktovávač ktorý naháňa každý frame na obrazovke . Chcem len , aby všetko fungovalo ako má . Napr. aby som nemal problém z kartou keď si chcem na telke pozrieť z PC nejaký film. Na Geforske mi stačilo spustiť TVtools-y a mohol som pozerať . Ati-nu treba reštartovať celé PC a zapnúť dopredu telku a toto je ten uživateľský konfort na ktorý som si zvykol a teraz ma to vytáča keď ešte nefunguje všetko ako má . Iný priklad Radeon 9000 64 MB nainštalovaný na borde od MSI ten istý problém nejde refreš nastaviť ani v ME ,W2000 ani v XP . A teraz babo raď.
    Zapa ty neposlouchas, Haski ti to napsal jasne, urcite jsi nenastavil vse a nebyls v obrazovkach(nemyslim monitor a ani adapter ) tam to je a jestli udas mail tak ti poslu tiplou obrazovku kde to nastavit

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Kasli nato,,proste tam je daco shajze..tak to vsetko vymen

Standardní

Citace Původně odeslal Zapa
    Takze.
    V zalozce Display (v mailu tedy obrazek od tebe Radeon2.jpg)...poklepej v tom na zalozku Monitor a nastav max.rozliseni a frekvenci monitoru.
    Jinak pouzivam Rage3D Tweaker (nejen na taktovani) a tam je spousta nastavovani....coz te moc asi nezajima, protoze ti stacil TV tool od Nvidie.

Jestli si myslis, ze ATI bude Nvidia..tak na to zapomen a jestli ti vyhovuje i tak Nvidia...tak k ni prejdi a honem rychle.

Nic ve zlem.
    || AMD PHENOM II X4 960 3.0/3,4@3,8GHz, 1,35V | MSI 870A-G54| SAPPHIRE RADEON R285 2GB 928/5500MHz | A-DATA 1x8GB DDRIII 1600 | SAMSUNG 640GB/16MB ||
    AMDATI

Member
    Vliv
    278

Standardní

no kamos mel podobny problem musel preinstalovat windle
    a pomohlo to
    AMD Athlon XP (Barton)2500+@2000 ,A7V600,512MB 333MHz DDR,2XWD 80GB HDD(8MB cache 7200ot. ATA133),SAPPHIRE Atlantis 9500@9700@FireGL X1 128MB(358/311), AUDiGY II,AskeyTV Bt878,Pioneer DVD 16x40x, BigTower CHiEFTEC Black
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=2145541

Standardní

Ja počúvam aj čítam , ale žiadna možnosť nastavenia v položke monitor (tam kde je ponuka na monitor ,telka ,monitor -okno so štyrmi možnosťami výberu ) nemôžem nastaviť žiadnu frekvenciu . Neviem ako sem dostať obrázok , aby bolo jasné čo mi to ukazuje.

Standardní

2Zapa: kliknes na ten nadpis na monitore (vedla toho nadpisu je tlacitko vypnut/zapnut ako na telke a pod nim je napisane aktualne rozlisenie, freq. a obrazok monitora) a otvori sa ti nove okno kde vypnes Pouzit DDC a nastavis si max freq a rozlisenie sam. Ja som to tak zrobil a potom mi zacala spravne fungovat obnovovacia ferq. ale iba vo WinXp v hrach to stale blblo a preto pouzivam RefreshLock...

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní Re: Proč mi nic nejede uplne plynule?

GTA 3 nejde plynuje asi nikomu,jestli myslis vice city tak to je jina.Nejdriv skus odtaktovat vse taktovany.Nabo taky jiny ovladace..kdo ví

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nejede mi zvuk u filmu...
    Založil Dr.Xander v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 06.12.2009, 15:34
  2. Proč mi nechodí AVG6 pod WIN XP?
    Založil Shaka v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 17.05.2003, 10:50
  3. Proč mi nejede 3D Mark 2001 ???
    Založil P.D. v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 13.05.2003, 21:43
  4. Proč se mi chvěje obraz u AOC 9GLR+ ?
    Založil zanzi v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 16.02.2003, 09:53
  5. Abit KT7A v1.1+AMD XP 1800+ nejede - proč?
    Založil Paul Atreids v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 03.02.2003, 15:07

Pravidla přispívání