No me se stalo neco podobnyho - fotr stavi slabsi poce jenom na tyhle desky a proslo mi jich rukama tak 30 kusu. Takze stavim poc, vrazim procesor piii copermina, ramky atd... zapnu jede v poho, flashnul sem novej bios 1011....a prisel fotr ze v ty desce ma bejt 1.1 tualatin a piii ma jit do jinyho poce. ok, rozeberu kompa, vyndam a prohodim procesory, zapnu a.... pip, piiip.... tak sem zkusil resetnout bios... a rano to samy! v zoufalosti sem zase prohodil procesory a deska jela jakoby nic! flashnul sem bios zpatky a nastavil na default a vypnul, opet prohodil procesory a tualatin se rozjeltakze se zkus zeptat jakej procesor tam byl puvodne a zkus udelat to samy co ja... nic jinyho mi nenapada... a to ze pipa bez procesoru je dost divny. hw monitor by tohle delat nemel, protoze ten ti monitor zapne a po postu ti napise hlasku ze nasel naky chyby, press f1 to continue atd... jo jeste mi neco napadlo - podivej se na dip switche (jsou nad "ksandama") a dej je na jumper free (na off)...

takze se zkus zeptat jakej procesor tam byl puvodne a zkus udelat to samy co ja... nic jinyho mi nenapada... a to ze pipa bez procesoru je dost divny. hw monitor by tohle delat nemel, protoze ten ti monitor zapne a po postu ti napise hlasku ze nasel naky chyby, press f1 to continue atd... jo jeste mi neco napadlo - podivej se na dip switche (jsou nad "ksandama") a dej je na jumper free (na off)...
Odpověď s citací