Citace Původně odeslal russianblue
měl sem doma dvě X1600 co mě prošli rukama, jeden safír, ten když se roztočil naplno, tak to bylo letadlo druhej HIS, ten nějak haluzil už při taktách 400/805 (paměti 2,5ns), a neměl regulaci otáček ventilátoru(nebo nechodila). Takže sem se obou karet raděj zbavil a pořídil něco na pasiv. Nečekám, že to pujde nějak extra přetáčet, kdybych dostal ramky na 900 tak to považuju za hodně dobrej kousek. Většinou nejdou natočit ani na 860. Na a s pasivem bych neměl srtarost, dám pod něj sharkon superslient 8cm fan(podtočenej), a ten je opravdu neslyšitelný. Už sem takto pár karet upravil a poslední bylo MSI (6600), taky původně na pasivu a s větrákem šla teplota cca z 75° na 35° při 3d, takže o jádro strach nemám. Spíš mě trápí podpora purevideo + H.264 a taky HDR v hrách. Naopak spotřeba téhle kartičky mě docela potěšila...

2Digitaldoom. pod dobře vypadající kartou si představuju, že je dobře zapájená, pořádnej pasiv... a né červenou desku....
Musíš si uvědomit, že to je verze XT, tzn. 590/1380 takty, má DDR3 paměti. Pslit má svoje spec. chlazení, ale když chceš ticho, koupíš za 300 Primecooler ALCu seš v klidu