Citace Původně odeslal Carlos
Mam ten pocit ze se Ti opravdu dari fotit slecny a jestli fotky Jany jsou tak komponovany a ne pak orezany, tak mas skrytej potencial pro foceni zenskejch.
Doporucuju se tomu venovat primarne. Zkus se prihlasit na nejakej WS portretniho foceni aby ses naucil videt svetlo a uvidis ze Te to bude bavit!
Fotky co tam mas divcin sou vazne povedeny i pres nejaky nedostatky, ale opravdu se mne libi, takze na tom zkus makat! Drzim Ti palce!
huh, hluboce dik, jinak jsou tak vsechny komponovane, orez zadnej. Tak nejak me to bavilo, si takhle hrat s modelkou

Zdravicko,
tak po celkem dlouhe dobe jsem tu, byl jsem na vodackem cundru v jiznich cechach na pamatky bohuzel cas moc nebyl, ale presto jsem nemohl zanedbat nocni Krumlov, ktery v nejblizsich dnesch predstavim. Jelikoz jsem byl na vode, tak jsem musel zabalit opravdu minimum a navic jsem nemel moc odvahu sebou vzit novou DSLR, tedy jsem jel s starym Casio QV-R51 (Ano, byl to sok! ). No ale presto se neco povedlo v 1280px je to jeste jakztakz, ale ta kresba je fakt otresna, to si nemohu pomoci :/

Tedy zatim ukazu zapad slunce pred bouri, focene z vlaku za jizdy - Casio QV-R51, a jeste vetsi mazec je, ze je to pouze orez a pridanej kontrast, aby cerna nebyla sedou, jak to kompakty delaji, jinak barvy a vsechno sedi! Tedy tim bych chtel trochu neprimo demonstrovat, ze i s shitem kompaktem se da udelat moc pekna fotka (tedy snad ).

Západ slunce

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

===================================
A pak neco, co jsem vyfotil den pred odjezdem jeste na Olympus E-500, jsou to 2 fotky o rozdilne expozici EV2 asi, ale focene z ruky, takze se mi kapku hnula, coz jsem srovnal, ale vznikl takovej divnej barevnej haluz na horizontu. Jo fotky jsou jako 2 vrstvy s volbou prolnuti lin. burn, jinak zadne upravy, opravdu to nebe bylo takhle silene

Konec světa

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Tak budu opet rad za komenty, je to tentokrat zas trochu jinej soudek nez normalne