Nemyslím a nikdy jsem nemyslel, že uvedené karty jsou ořezávátka, stejně jako není ořezávátko REV7.1. Normální vývoj, použití jiného DAC (pro mě jednodužšího) a OPA hlavně pro zjednodušení PCB a tudíž výrobu, známá to vlastnost upgrade i u klasického hi-fi, žejo. Přínos sloučení dvou DAC do jednoho pro zvuk je NULA, pro mě spíš škoda. Použití jiného OPA je taktéž NULA, JRC 5532 je osvěčená klasika, kterou používá M-A i v luxusních DAC kartách, tudy argumetační cesta prostě nevede, sorry. Výrazy ve stylu "začínám slyšet charakteristiku OPAxx.xxx" je pro mě k smíchu i u aparatur za sto tisíc - a najdou se takoví cvoci, tady hovoříme o zvuku na PC za babku. Buď dáte hmatatelný důkaz o tom, že REV5.1 je zvukově lepší, než REV7.1, nebo toho raději nechme. Nemá to žádnou cenu. Akorát děláme pitomce z kluků, kteří ani netuší, vo čem tu kecámePůvodně odeslal Glassman
Add Buffer - to je jen zpětná vazba na nesmyslnou argumentaci od Hooligana.
Add Audiofilské - samozřejmě, jsou to komponenty nižší spotřební třídy, jak uvádím o post výše, ten výraz jsem použil spíše pro "povzbuzení" důvěry v použití zvučné značky AKM, reklama nééééTak zase někdy, bye
![]()