Výsledky 1 až 25 z 95

Téma: Jakou zvukovku na kvalitni stereo system

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    295

Standardní Re: Jakou zvukovku na kvalitni stereo system

Citace Původně odeslal Glassman
    no a nejen Juli@ ale i samotne M-Audio na Audiophile 192, cili to asi nebude uplne orezavatko, nemyslis? nicmene zadny z nich bych nenazval audiofilnim.. Revo 5.1 pouziva vsech osm kanalu - pro sluchatkovy vystup je samostatny stereo par, predni line out taktez samostatny.. nevim, co si myslel nadbytecnym bufferovanim ci co.. navic 5.1 pouziva lepsi operaky 4580 narozdil od 5532 na 7.1..
    Nemyslím a nikdy jsem nemyslel, že uvedené karty jsou ořezávátka, stejně jako není ořezávátko REV7.1. Normální vývoj, použití jiného DAC (pro mě jednodužšího) a OPA hlavně pro zjednodušení PCB a tudíž výrobu, známá to vlastnost upgrade i u klasického hi-fi, žejo. Přínos sloučení dvou DAC do jednoho pro zvuk je NULA, pro mě spíš škoda. Použití jiného OPA je taktéž NULA, JRC 5532 je osvěčená klasika, kterou používá M-A i v luxusních DAC kartách, tudy argumetační cesta prostě nevede, sorry. Výrazy ve stylu "začínám slyšet charakteristiku OPAxx.xxx" je pro mě k smíchu i u aparatur za sto tisíc - a najdou se takoví cvoci, tady hovoříme o zvuku na PC za babku. Buď dáte hmatatelný důkaz o tom, že REV5.1 je zvukově lepší, než REV7.1, nebo toho raději nechme. Nemá to žádnou cenu. Akorát děláme pitomce z kluků, kteří ani netuší, vo čem tu kecáme
    Add Buffer - to je jen zpětná vazba na nesmyslnou argumentaci od Hooligana.
    Add Audiofilské - samozřejmě, jsou to komponenty nižší spotřební třídy, jak uvádím o post výše, ten výraz jsem použil spíše pro "povzbuzení" důvěry v použití zvučné značky AKM, reklama néééé Tak zase někdy, bye
    Naposledy upravil Aliencz; 11.05.2006 v 15:02.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. NVIDIA - Biosy a flashovani
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 491
    Poslední příspěvek: 22.03.2013, 02:05
  2. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  3. 06/05 - Zvukovka na kvalitni stereo?
    Založil Hardman v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 13