Původně odeslal Aliencz
Ty tvrdis, ze tam agrumenty su (quote.... "ale Tvoje argumenty")Původně odeslal Aliencz
Tak preto protiargumenty.
ja za cely svoj pocitacovy zivot som nemal problem s nvidiou, zato som mal problem so vsetkymi mojimi radeonmi (a aj bratov 9700 v notebooku odmieta farebny tvout aj na pal aj na ntsc so vsetkymi moznymi (aj od hercules) redukciami)Původně odeslal Aliencz
ja som mal radeon 9500@pro build by ati a tiez radeon 9800pro HERCULES, co myslim su jedne z najlepsich znacok, takze ziadne nonamy, potom som mal na chvilu este manli 8500, ale s tym problemy uz neboli (lebo za tie roky boli uz tie drivry opravene)Původně odeslal Aliencz
OK, akceptujem, akonahle ATi povie ze openGL a linux kasle a nepodporuje, tak OK.Původně odeslal Aliencz
na to som prisiel tak, ze som sam mal skor na nvidii feature, ze dva monitory mozem mat ako jednu pracovnu plochu s overlay na oboch monitoroch ako u ati, kde som mal problem s tvout taky, ze ked som si chcel pustit film na telke (tvout), tak som ju musel nastavit ako primary display(so vsetkymi dosledkami ktore pre win znamenaju nastavenie primary display, t.j. start na telke, plocha na telke atd.; napr. keby som chcel na secondary tvout pustit telku a tam film a na primary si browsit a pozriet sem tam nejake video, tak sa to nedalo; neskor prislo ati s theatre mode, ktore bolo presne to co nvidia desktop cez dva monitory, z toho vychadza moje tvrdenie ze ATi kopiruje feature nvidia driverov)Původně odeslal Aliencz
ja nehovorim o spolahlivosti/nespolahlivosti kariet/vyrobcov, ale o problemoch s ATi drivermi, ktore su rovnake pre vsetky karty/vyrobcovPůvodně odeslal Aliencz
myslim ze nvidia predava minimalne tolko kariet co ATi, ak nie viacPůvodně odeslal Aliencz
pocet threadov s problemami hovori o defaultnych nastaveniach driverov (a to je to co pouziva vacsina uzivatelov)
kazdopadne, ak vezmes v uvahu snahu adminov, aby sa rovnake problemy neopakovali v threadoch, tak to hovori o tom, ze u ATi bolo viac problemov ako u nvidie (ci uz v dosledku driverov alebo nekvalitnych vyrobcov kariet, kazdopadne lame usera nezaujima cim to je, ale len to, ze ci mu to pojde v poriadku, alebo nie)
OT
btw. co sa tyka tych jaguarov, ake mate skusenosti s Xtype? zaujimaju ma najma problemy s ojazdenymi vozidlami (cital som ze sa kazia termostaty). Oplati sa vobec kupovat to auto? (vzhladom k celkom nizkej cene (voci nakupnej) ojazdenych vozidiel, ale (ako tvrdis aj ty) vysokej poruchovosti a (pravdepodobne a pomerne) vysokej cene servisu a oprav.
/OT
preco lutujes ze prave mne? Ved ja som mal taky nazor na ATi vzdy (ok, nie vzdy, predtym kym som mal iba nvidiu som si myslel ze ATi je OK, ale po tom co som mal ATi som zmenil nazor, podla mna su to banalne chyby driverov, ktore je uplne lahke odstranit, a ak to ATi nie je schopna (za ten cas), tak potom podla mna tie problemy nie su az take banalne)Původně odeslal Aliencz
Kazdopadne, ako vidis, aj ten moj povodny thread sa skoncil tak, ze mi nikto nedal radu, ako tieto problemy s ATi drivermi vyriesit, tiez mi nikto nedal vysvetlenie, preco ma nastavenie cache na high (a to sa da nastavit aj priamo z win, a nie len z cachemana) problemy s ATi catalyst drivermi, co ma velmi zaraza, ze graficky driver ovplyvnuje nastavenie diskovej cache
Skratka, ja osobne mam velmi negativne skusenosti s ATi drivemi.
A aj napriek tomu, ako tvrdis ty, ze som skuseny "fórista"som tieto problemy nedokazal vyriesit a odstranit.

Odpověď s citací