Opět famozní slovní obraty, čteš to vůbec po sobě? jsou tam tedy argumenty, nebo nejsou, pokud nejsou tak jak můžou být protiargumenty ..... jak říkal Kolja - Jeeežiš marijaaa .....Původně odeslal THX
Za celý svůj počítačový život jsem neměl problém s jediný Radeonem a to jsem je používal už od řady 8500. Pokud píšeš takový blábol, že jsi měl nějakou Noname kartu a zlobila Ti, no já měl jen značkové a nezlobily, v každém případě to není vina ATI, ale noname výrobce - první hovadina z tvého pera. Druhá - Ati a trvale špatné ovladače. Tahle tvrzení byly platné tak před 5-6ti lety. Je načase se probudit. Třetí - LINUX - ATI zcela jasně a bez skrupulí dala najevo, že LINUX podporovat nehodlá - no a co? Když nehodlá, tak nehodlá, je nutné to respektovat, když něco nepodporuju, tak na tom asi nic moc nejede - to je snad logické a nemá to nic společného s Tvým příměrem o její neschopnosti udělat ovladače pro LIN. Čtvrtá - kopírování ovladačů NVidie - for měsíce, ne letošního roku, proboha na to jsi přišel jak? Tebou proklamované problémy s ATInami budou asi někde mezi židlí a klávesami. Desítky ATIN co jsem skládal šlapou jako hodinky, když už tedy nechceš hovořit o kvalitě obrazu, ale o spolehlivosti. Vživotě jsem žádnou nereklamoval. Ale perličku si nechávám nakonec. Použít jako hlavní argument počet threadů - postů v sekcích je do nebe volající hloupost. To je jako bych tvrdil, že škodovka je 1000x poruchovější, než jaguár, protože u nás reklamoval zákazník v loňském pouze pouze dva jaguáry (bohužel ze tří prodaných, oproti 100tis. prodaných škodovek) NO PROSTĚ BLÁBOL NA KVADRÁT. Tak takhle, to vidím ..... je mi líto, že jsem to musel napsat zrovna Tobě, ale tentokrát si ujel dostOFF TOP taky nechci, takže raději končím tuhle blbou diskusi.

Odpověď s citací