Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: EPOX 4PEA+ a POST Code

Standardní EPOX 4PEA+ a POST Code

Tak jsem se konečně dočkal, včera mi přišla z CC instalace bez problémů zatim sem tedy neměl moc času na testy.. Akorát mě zarazila jedna věc na to display POST mi neustále svítí FF a v manuálu je popsáno pouze FFh což mi teda neni moc jasný protože dispaly je jen dvoumístnej....vysvětlí mi to někdo prosím??

Standardní

No tak lidi co máte toho Epoxe co by to mohlo bejt v manualu je u FFh napsáno Boot attempt (INT 19h) a 19-1Ah Reserved

Standardní

a ještě jedna věc neví někdo jestli se dá změnit to startovací LOGO v biosu jde jen vypnout nebo zapnout...ale možná by šlo ten bios upravit a flashnot tam jinej obrázek nezkoušel to někdo

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak to je vpoho! FF tam ma svitit vzdycky. v manualu sice myslim neni napsano co to je ale v podstate to znamena jako ze vsechny ty stratovaci procedury dopadly dobre a system jede normalne.
    co se tyce loga tak fakt nevim jestli to jde nejak zmenit ale ja to mam stejne vyply a navic nez mi nabehne monitor tak uz je tam logo windowsu
    \"Play so loud, be so silent.\"
    | EPoX 4PEA+ | INTEL Pentium 4 2.4GHz | Qualista Cyprum Heatsink | OCZ Technology 2x512MB 400MHz CL2 DDR RAM | WD800JB | Seagate 7200.7+ 120GB | Hercules 3D Prophet 9800 non-PRO with SPIRE heatsink & 80mm fan | iiyama Vision Master Pro 454 | TEAC DV-516E | Yamaha CRW-F1 | Logitech Internet Navigator Keyboard | Chieftec MX-01WD-D + Enermax Noistaker 420W PSU| homemade FAN controler + 3 CoolerMaster 80mm BlueLed FANs | M-Audio Delta 66 + Behringer TRUTH High Resolution Studio Monitors | Logitech MX510 + fUnc Surface 1030 | Connected via Data NonStop

Standardní

Citace Původně odeslal sub-drum-47
    Tak to je vpoho! FF tam ma svitit vzdycky. v manualu sice myslim neni napsano co to je ale v podstate to znamena jako ze vsechny ty stratovaci procedury dopadly dobre a system jede normalne.
    co se tyce loga tak fakt nevim jestli to jde nejak zmenit ale ja to mam stejne vyply a navic nez mi nabehne monitor tak uz je tam logo windowsu
    DÍK to sem rád...tak zusim tu P4 trochu taktnout...mam sice jen BOX chladič /zatím/ ale teplota při zátěži nejde přes 50 stupňů. Chystam se že bych si pořídil SPARKa 7....

Standardní FF

Mam dosku Chaintech Zenith CT-9EJS1 a po nabootovani mi tiez vypisuje na displayi kod FF a prito pocitac ide v poho. Mam to tak byt?

Standardní Re: FF

Citace Původně odeslal dodo
    Mam dosku Chaintech Zenith CT-9EJS1 a po nabootovani mi tiez vypisuje na displayi kod FF a prito pocitac ide v poho. Mam to tak byt?
    Jo určitě. viz. výše

Standardní

Tak to je fajn. Ozaj, mam este jeden taky maly problem. Ked vypnem PC zostane mi svietit optika na mouske. Mam nastavit nieco v BIOS-e alebo nieco ine?
    thx

Standardní

No myslím že tam něco takovýho je...já mam teď přes USB takže ta se vypne ale na starý desce a myši přes PS2 mi taky svítila i po vypnutí ale nějak mi to neavdilo tak jsem se tím nezabejval....

Standardní

a nevies prosim ta, co a kde by to malo byt? pls. thx!

Standardní

Citace Původně odeslal dodo
    a nevies prosim ta, co a kde by to malo byt? pls. thx!
    Fakt nevim ale už se to tu myslim řešilo. Zkus mrknout do sekce ostatni hw

Standardní

mas zapnuty zapinani PC pres PS2 nebo USB kvuli tomu je mouse napajena aby se mohlo zaznamenat ze jsi kliknul -> PC se ma spustit.
    P4 2.53@3.3(1.525V),ASUS P4PE,OCZ Preformance 512 DDR 400 CL2 @ 435 CL2,Abit GF4 4200ti@300/600,19\" SyncMaster 950p+,IE3.0A,Audigi,CoolerMaster IHC-L71,80*80 case fan, Logitech wireless desktop deluxe, 14109 3Dmarks >> http://service.futuremark.com/compare?2k1=6050689

Ph34r th3 p0w3r 0f TuX! D3bi4n ru13!

Standardní

Citace Původně odeslal LK7R
    mas zapnuty zapinani PC pres PS2 nebo USB kvuli tomu je mouse napajena aby se mohlo zaznamenat ze jsi kliknul -> PC se ma spustit.
    Jestli si dobře pamatuju tak já to měl zapínaní button only a svitila stejně furt.

Standardní

Presne. Aj ja mam zapnut button only a stale mi svieti. Sice svieti iba ked je na PS2. Ked je na USB, tak prestane. Musi byt nejake riešenie, alebo nie?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Selhání MB ABIT TH7II (i850), POST code 00. Má někdo nápad?
    Založil HiDDen v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.11.2004, 01:04
  2. ABIT NF7 alebo EPOX 8RDA+ alebo EPOX 8RDA
    Založil kju v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 09.08.2003, 19:49
  3. Jakej POST CODE ma normalne svitit na 8RDA/+ ???
    Založil kidd.hombre v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 23.07.2003, 16:42
  4. Maximální Vcore u Tb
    Založil Pers v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 22.02.2003, 11:20
  5. Meranie teploty CPU na EPoX 8K9A2, 8RDA+
    Založil Thrall v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 05.01.2003, 04:42

Pravidla přispívání