Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Citace Původně odeslal Skodik
    No jo, s tema barvama jsem se tady pral v Photoshopu buh vi jak dlouho, protoze jsem to proste podelal pri foceni, takze jsem to potom musel opravovat, takze barvy asi nebudou uplne tak jak byly predtim..
    Fotíš do RAWu?

Máš teď foťák, který je co se týče barev imho vůbec to nejlepší, co je, tak s tím pracuj
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Citace Původně odeslal jan555
    Fotíš do RAWu?

Máš teď foťák, který je co se týče barev imho vůbec to nejlepší, co je, tak s tím pracuj
    Ja vim, ale to je jako kdyby jsi nastoupil z trebanta do Porshe a nestihal radit. Fotil jsem do RAWu, ale omylem Proste jsem ten fotak uz mel nastavit ohledne podani fotek na louce, coz se nestalo -> chyba. Potom bych to nemusel patlat doma, jako jsem to delal tedka, vysledek je treba stejne primovej, ale proste se k tomu tady priznam. Dalsi vec co je tam videt je ostreni, proste s kompaktem jsem byl zvyklej ostrit +-10m pomalu a bylo to jedno, protoze bokeh to nemelo zadnej Tady rozhodujou cm nekdy i mm, to je fakt kour pro me a proste si musim zvyknout. Jinak ted jsem zjistil, ze jsem na karte nechal jeste nejake fotky pritulky a zdaji se mi lepsi, tak se jeste pochlubim az zas zpravim ty barvy Ono jinak to foti bezvadne, ale tohle bylo takove divne prostredi, za zelena louka a ostre slunce hrozne matla fotak.

A dneska je ohnostroj, tak si zas ponadavam az to zkazim

Tak foť RAW+HQ, nebo RAW+SHQ - sice to žere místo, ale když se něco nepovede (předně v oblasti barev), snadno to narovnáš ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání