SorryMadcap, ale nemuzu souhlasit ....
Ze bych se s Vama hadal ja, to by bylo ok, ale problem je, ze co jsem vymenil ATI za nVidii, tak proc mi pritelkyne (ktera ani nevi,ze jsem grafiku vymenil), rika, ze, jestlimi pripada normalni ten rozostreny, tupy obraz .....
Ja uz jsem se o tom tady zminoval drive, nicmene, se mi majitele nVidia vysmali ....
Ted jsem zamestnal noveho cloveka na prodejnu, co ODMITA prodavat nVidii, nebot rika, ze obraz je otresny a TV out nepouzitelny ....
Taky jsem tam mel zakaznika, co v necem kresli (2D,3D nevim), ze mu Radeon 7500 uz na 3D nestaci, tak jsem mu prodal 6600GT, druhy den mi ji vratil, ze si z nej asi delam srandu (grafikam nerozumi jen chtel vetsi vykon),ati v te dobe nemela nic kloudneho do AGP. Jen tim rikam co jsem zazil ...
Mluvim samozrejme o 2D .. Tak neco na tom asi bude ....
Je to podobne,jako kdyz BFU uzivatel nVidia karty ma NEJAKE prastare ovladace a nove hry mu normalne funguji, zatimco BFU uzivatel ATI karty MUSI vetsinou udelat upgrade ovladacu, aby v nove hre nemel vypadle textury ... Nad timto se uz take nikdo nepozastavuje ... Ale zkus v ATI sekci zadat post: Proc jsou ATI ovladace tak spatne??